Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Carla, au revoir! Na scenu je stigla francuska rotvajlerica

None Foto: AFP/Pixsell

Valerie Trierweiler (47), nevjenčana žena Hollandea, neugodni nadimak stekla je nakon što je ošamarila kolegu koji je rekao nešto što je ona smatrala seksističkim

Postao je predsjednik, a nevjenčana supruga Françoisa Hollandea (57) i dalje nosi nadimak Rotvajler. Već iz toga je očito kako će Francuska dobiti sasvim drugačiji predsjednički par od Nicolasa Sarkozya i manekenke Carle Bruni.

Valerie Trierweiler (47) neugodni nadimak stekla je nakon što je ošamarila kolegu koji je rekao nešto što je ona smatrala seksističkim. Ova prilično borbena žena bit će i prva prva dama Francuske koja nije udana. Dva puta se razvodila, a Hollandea je upoznala radeći kao novinarka.

Iako je na glasu kao izrazito agresivna u zastupanjima svojih stavova, Triweiler je najavila kako će se ipak držati samozatajnije od Carle Bruni.

- Poštovat ću protokol, ali ću morati pronaći svoje mjesto. Nisam nikad maštala o tome da postanem prva dama. Bojim se da ne izgubim svoju slobodu - rekla je Trierweiler u intervjuu prije nedjeljnih izbora u kojima je njen nevjenčani suprug Hollande izabran za novog predsjednika Francuske. 

A neki u Francuskoj već nagađaju kako Hollande neće htjeti ostati nevjenčan dugo te da će uskoro zaprositi Rotvajlera. Ipak, s obzirom na njene strahove od gubitka samostalnosti, vjenčanje joj je vjerojatno zadnje što želi.

Za vezu Hollandea i Trierweiler saznalo se nakon što se budući francuski predsjednik rastao od Segolen Royal, također socijalističkom političarkom. S njom ima četvero djece. Bili su u braku 30 godina, a Royal je 2007. izgubila od Sarkozya na predsjedničkim izborima.

Komentari (9)
  • bas je zena predivna. i bas joj je nadimak cudo ;) hahaha neka, nek ne da na sebe ;) volim jake zene u svakom pogledu.

    7. 5. 2012,   19:14
  • Carla bi se mogla ugledat na gospođu Trierweiler, u svakom pogledu. Btw. Carla je počela živcirat maksimalno...

    8. 5. 2012,   07:54
  • Ona je samo primjer ženama da i sa dubokih 40 budu ljepe i poželjne, dok one plastične su kratkog vijeka !

    7. 5. 2012,   19:53