Obavijesti

Promo sadržaj

"Čarobna božićna bajka“ u Fun parku Biograd za velike i male

"Čarobna božićna bajka“ u Fun parku Biograd za velike i male
8

Pogledajte prekrasne kadrove „Čarobne božićne bajke“ u Fun parku Biograd koji su oduševili i velike i male. Ovoga vikenda čeka nas čarobni svijet Svetog Nikole

Prošlog vikenda otvorena je Čarobna bajka Fun parka Biograd, poseban advent pun zabave. U najzabavnijem Parku u regiji pretvorenom u toplu božićnu oazu okićenu tisućama lampica pripremljen je  prigodni zabavni program za cijelu obitelj i gastro ponuda koja će zadovoljiti i najzahtjevnije adventaše. Uz čarobno okićen Fun park Biograd, koji je sa svojim atrakcijama zasjao u posebnom božićnom ruhu, sve posjetitelje u vikendima  do 29.12.2019 čeka pregršt zabavnih sadržaja. Šarolik program zadovoljiti će sve uzraste, a posebno one najmanje, naime Fun park Biograd dočekati će vas i sa Svetim Nikolom, Svetom Lucijom, Djedom Božićnjakom pravim snježnim partijima i snježnim diskom, mnogim dječjim predstavama, mjuziklima, nastupima mađioničara, žonglera, zabavnim radionicama, koncertima, vatrometom u izvedbi svjetskih piromajstora Pirotehnike Mirnovec i Funnyonicom-posebnim programom kojim će domaćica Funny razveseliti sve mališane.

Pokretanje videa...

02:21

Na samom otvorenju nastupile su pakoške mažoretkinje sa orkestrom limene glazbe, zapalila se prva adventska svijeća, zaplesalo se i zaželjelo puno lijepih božićnih  želja puštanjem lampiona od kojih prihod ide u humanitarne svrhe Centru za rehabilitaciju Stančić. Šareni lampioni  obojali su nebo iznad Biograda, koje još dodatno ukrasio  i vatromet. 

Čarobna bajka nastavlja se i ovoga vikenda kada se u Fun park Biograd spušta Sveti Nikola donoseći odličnu zabavu.
Vikend Svetog Nikole u Božićnoj bajci Fun Parka Biograd kreće u petak 6.prosinca, od 16:00 sati u šarenoj Funnyonici i druženju sa Svetim Nikolom, gdje će se onim najmanjima dijeliti prigodni pokloni i nastavlja se odličnim partijima, predstavama, koncertima i vatrometima. 

U Božićnu bajku ugurao nam se i Grinch sa svojom božićnom verzijom kuće straha, no u Fun parku Biograd kažu da se prilagodio veseloj Božićnoj atmosferi.

U nadolazećem vikendu putovati će se sa pjesmom u čarobnu zemlju Oz u super zabavnom mjuziklu Čarobnjak iz Oza, družiti sa Mickey i Minnie Mousem, plesati na snježnom partiju i naravno uživati u vatrometu. Kao dodatno iznenađenje Fun park Biograd otvoriti će još dodatnih šest atrakcija za one najmanje: Simulator, Indian canu, Kraš Express, Eureka, Mine train coaster, a u Games Hallu biti će postavljena velika Božićna kugla.

VIKEND SVETOG NIKOLE 6., 7. i 8.12.

*Svaki dan: 16:00 Funnyonica, 17:00 Druženje sa Svetim Nikolom

PETAK, 6.12.

18:00 Što ću biti kad odrastem, dječja predstava
19:00 Snježni party za djecu

SUBOTA 7.12.

17:00 Čudomix, mađioničarski show
19:00 Snježni party za djecu
21:00 Vatromet by Mirnovec
*Druženje s Mickey i Minnie Mousem cijeli dan

NEDJELJA, 8.12.

17:30 Paljenje druge adventske svijeće
18:00 Čarobnjak iz Oza, dječja predstava
19:00 Koncert grupe Zaratino
21:00 Vatromet by Mirnovec

Atmosferu sa otvorenja Božićne bajke u Fun parku Biograd pogledajte u galeriji u prilogu.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.
Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’
PROMO

Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’

Cedevita je na svojoj edukativnoj platformi Budi DOBRO. Budi CE. pokrenula kampanju "Škola optimističnog roditeljstva” kojom želi pružiti potporu roditeljima u izazovima s kojima se susreću pri odgoju djece. Tijekom kampanje objavljivat će edukativne video materijale u kojima stručni suradnici govore o aktualnim temama u roditeljstvu.