Obavijesti

News

Komentari 125

Čavli na biciklističkoj stazi na Sljemenu: 'Pokušaj ubojstva!'

Čavli na biciklističkoj stazi na Sljemenu: 'Pokušaj ubojstva!'
1

Upozoravamo sve bicikliste kako je netko iz nama potpuno nepoznatih i nerazumljivih pobuda na enduro stazu u Parku prirode Medvednica​ postavio čavle, navodi Giant Hrvatska

VIDEO

Na biciklističku enduro stazu u Parku prirode Medvednica​ nepoznate su osobe postavile čavle, upozorila je tvrtka Giant Hrvatska na svom Facebook profilu te izazvala negodovanje i zgražanje kod velikog broja građana. 

Objavljene su i fotografije na kojima je jasno vidljivo da su čavli kamuflirani, odnosno pokriveni lišćem i zemljom, kako ne bi bili vidljivi i kako bi izazvali što veću štetu. 

Uživo sa Sljemena: Na biciklističkoj Enduro stazi zabijeni čavli!

Posted by 24sata on Sunday, September 25, 2016

- Upozoravamo sve bicikliste kako je netko iz nama potpuno nepoznatih i nerazumljivih pobuda na enduro stazu u Parku prirode Medvednica​ postavio čavle.Dotičnu osobu molimo da to više ne čini jer to nije način za komunikaciju. Ukoliko nekome nešto smeta, neka se za to obrati mjerodavnim institucijama, a ne da provodi svoju volju i pri tome dovodi druge u opasnost! - stoji u objavi na Facebook profilu Giant Hrvatska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također, prenijeli su i poruku koji su primili od autora fotografija Nicolaasa Vergunsta. 

On je rekao da je čavle pronašao prema kraju staze iznad Kraljevec/Pustodola te smatra da su čavli tamo postavljeni nedavno. Kazao je da je on makunuo 7-8 čavala, ali je uvjeren kako ih ima još na stazi. Osim što su namjerno prekriveni lišćem i grančicama napominje da su strateški postavljeni između prepreka (kamenja, korijenja...) na jedinim mogućim linijama kretanja za bicikliste. 

Objava je podijeljena više od 1100 puta i sakupila je više stotinu komentara zgroženih biciklista koji smatraju da je riječ o bolesnom umu i da hitno treba zvati policiju.

- Dakle, ak se neko nekom zamjerio...ovako se ne rješavaju nesporazumi!!! Jel ovo ne buši samo gume..već ako neko padne na to može mu zbušiti glavu!! Sramota ko god da je imao prste u tome...nek bude hrabar na drugi način..ovaj čin je kukavički i jadan...i baš me zanima Jel bi volio da mu tako djete padne na takav čavao...nevjerojatno !!!! - stoji u jednom komentaru.

Drugi korisnik, pak, smatra da bi se ovo moglo okvalificirati i kao ubojstvo s predumišljajem, ako se dogodi nekome nešto prilikom spuštanja.

- Koliko poremećen i ojađen mora biti čovjek (?) da odluči ovako nešto napraviti ?? Pa moje dijete se spušta po toj stazi!!!! - stoji u kometaru.

Nešto kasnije, Nicolaas je objavio još jedan post u kojem napominje da je našao još dosta čavala na donjem dijelu enduro staze skrivenih ispod lišća. Upozorava sve bicikliste da se paze.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.