Obavijesti

News

Komentari 9

Izolirani: Otac i šestero djece živjeli u podrumu devet godina

Izolirani: Otac i šestero djece živjeli u podrumu devet godina

Policija je iza ormara kuće u Nizozemskoj pronašla skrivene stepenice koje su vodile u podrum. U podrumu su navodno bili otac i šestero djece. Najstariji sin je pobjegao i sve ispričao gostioničaru

VIDEO

Mladić (25) koji je imao dugu kosu, prljavu bradu i zbunjeni pogled stajao je u lokalnom kafiću u nizozemskom mjestu Ruinerwold. Pobjegao je s obližnjeg poljoprivrednog gospodarstva na kojem je živio s ocem i petero braće i sestara koji su mlađi od njega.

Gostioničaru je ispričao da obitelj devet godina živi u podrumu, potpuno izolirano od svijeta. Gostioničar je odmah pozvao policiju koja je iza ormara u dnevnoj sobi pronašla skrivene stepenice koje su vodila u podrum. U zatvorenoj prostoriji policajci su pronašli ostale članove obitelji. Najmlađe dijete je bilo staro 16 godina, a majke nije bilo nigdje. Policija je utorak objavila na Twitteru kako je slučaj prava misterija i da su sve opcije otvorene. Nizozemski mediji pak pišu da su otac i djeca u podrumu čekali smak svijeta. Djeca navodno nisu znala da osim njih postoje ostali ljudi. Susjed je rekao kako je često u vrtu kuće vidio jednog muškarca, ali samo njega te da nije znao da su u kući i djeca.

- Muškarac je u vrtu sadio povrće i držao koze i guske. Dolazio je Volvom svaki dan i bio je ljubazan i pozdravljao je - rekao je susjed.

Policija je uhitila stanara (58) gospodarstva. Ne zna se da li je riječ o ocu obitelji ili nije jer je otac navodno preživio infarkt prije nekoliko godina te otada leži u krevetu. Policija zasad ne želi otkriti detalje kao niti zdravstveno stanje članova obitelji, piše Bild. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.