Obavijesti

Promo sadržaj

Centar vrhunske stomatologije već 8 godina: Poliklinika Arena

Centar vrhunske stomatologije već 8 godina: Poliklinika Arena
1

Prvih 8 godina predanog i uspješnog rada samo je početak svega što je planirano za budućnost gdje će se za pacijente iz Hrvatske i inozemstva nastaviti osiguravati najbolje usluge u skladu sa svim svjetskim trendovima ispunjavajući najviše kriterije stomatologije

Preko 28.000 prekrasnih osmijeha najveća je nagrada za 8 godina uspješnog poslovanja Poliklinike ARENA. Prvih 8 godina predanog i uspješnog rada samo je početak svega što je planirano za budućnost gdje će se za pacijente iz Hrvatske i inozemstva nastaviti osiguravati najbolje usluge u skladu sa svim svjetskim trendovima ispunjavajući najviše kriterije stomatologije. 

Srećko Srdjak dr.med.dent.spec. parodontologije i ravnatelj Stomatološke poliklinike ARENA upoznat je sa slučajem svakog pacijenta, planira i nadgleda tijek terapije. 

Obilježili ste 8 godina djelovanja u Hrvatskoj, što smatrate da je bilo ključno u ovih 8 godina poslovanja za vaš uspjeh? Na što stavljate najveći naglasak u poslovanju? 

Svakako bi izdvojio ljude, sve zaposlenike koji su svojim trudom, znanjem i ambicioznošću pridonijeli rastu i razvoju Poliklinike ARENA. Uz zaposlenike, istaknuo bih svakako istraživanje tržišta i potreba pacijenata, kontinuirane edukacije zaposlenika. 

Koliko ulažete u edukaciju i smatrate da je bitno ulaganje u znanje i iskustvo vaših zaposlenika?

Edukacije se održavaju svaki mjesec, što osigurava zaposlenicima da imaju prostor za napredovanjem i dodatnom edukacijom. Slobodan sam reći da je edukacija možda i najbitnija u poslovanju, ovisno o ambicijama pojedinog zaposlenika. 

Što vaši pacijenti ističu kod vas kao faktor diferencijacije u odnosu na konkurenciju?

Stručno i specijalizirano osoblje, organizacija, pristup pacijentima, cijena i ambijent. To je ono što našu uslugu čini cjelovitom. Naš customer service ističu pacijenti kao ključan jer su tijekom cijelog tretmana u sigurnim rukama, s dostupnim savjetima i preporukama stručnog tima. 

Čime se najviše ponosite? 

Najviše se ponosimo brojem pacijenata, više od 28.000 zadovoljnih pacijenata velik je poticaj za budućnosti i znak da smo na dobrom putu. Drago nam je da su kvalitetu naših usluga i individualnog pristupa prepoznale i stručne institucije. Posjedujemo certifikat izvrsnosti ISO 9001:2015 i ICERTIAS Customer’s Friend. Moram naglasiti da smo prva stomatološka i zdravstvena ustanova u svijetu nositelj ovog certifikata. Uz to, imamo i AAA bonitet izvrsnosti i druge potvrde uspješnosti naše poslovne strategije. 

Koja su vaša predviđanja za budućnost – na čemu će biti naglasak ulaganja za sve one koji žele ostati uspješni u ovoj industriji?

Istaknuo bih da je ključno svakodnevno ulaganje u zaposlenike, ulaganje u tehnologiju i nove metode liječenja. Na tome neprestano radimo jer je to nužno kako bismo ostali konkurentni i zadržali svoju poziciju na tržištu.

Najbolji osmijeh vam je na dohvat ruke. Dogovorite prvi pregled nakon čega ćete dobiti besplatnu ponudu i vremenski plan tretmana! Vaš novi osmijeh i mi vas čekamo u Poliklinici ARENA i na 01 6542 655! A na prvi pregled se možete prijaviti i putem forme u nastavku! 

 
Stomatološka poliklinika ARENA 
Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb 
Tel: 01/6542-655 
Web: www.arenapoliklinika.hr  
E-mail: info@arenapoliklinika.hr
Facebook page: www.facebook.com/ArenaPoliklinika/

 
 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve