Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cesarea mora vratiti ocu nakon završetka ove školske godine...

Komentari (57)
 • I treba. Nego, zašto se lijepo u nekoliko rečenica ne napiše ta kronologija događanja oko ove "dame" i djeteta i oca. Pa zna se kaj je radila u Italiji! To je i sama rekla. Uhvatila talijančeka, nešto imućnijeg lika, ostala trudna, pa rodila, pa nije niš radila, pa našla drugoga u bih, pa zbrisala sa djetetom u bih. Pa sudovi Italije i RH surađivali, po zakonima je otmičarka, pa kad je trebala u zatvor vratila se sa malenim iz bih majci u Split. I, zar ona misli da će joj sevka i b.a.b.e. omogućiti lagodan život "mužnjom" oca? Zar otac nema pravo skrbiti o svom sinu? Pa ova niti radi nit je briga. Dobro netko napisa ovdje, samo da ne "pukne" i ne učini veliku štetu. Kak rade naši Centri za soc.skrb (puni mitologije i veza) biti će svega. Treba čuvati dijete, jadno, ni krivo ni dužno trpi bedastoće ove raspuštenice.

  28. 4. 2018,   15:25
  • Najsmješnije je da nakon dolaska u Split unatoč presudi talijanskog suda na zatvorsku kaznu zbog otmice, radi dobi djeteta, kazna je prolongirana. A vrijeme prolazi i mali se više ni ne sjeća oca.

   28. 4. 2018,   17:14
  • Kolega, točno. Imam evo slučaj u svom okruženju, kćer bogatuna, upitnog porijekla, mutnih poslova, razvela se, muž pokrenuo razvod. Curica od 2 g. po dogovoru u Centru kod nje (sporazumni razvod, muž prihvatio samo da što prije riješi problem), al vidjeti je, e, to je umjetnost. Zamislite vi molim vas uvjet: otac može viđati dijete samo ponedjeljkom i srijedom od 17 do 19 h. Radi do 17h nekad i duže. Vikend mu ne daju curicu, a do svojih roditelja nema šanse da je odvede. Vikend niti jedan, pola ljeta, ništa. I, nema mu druge, pokrenuti tužbu. I, tko trpi? Kao što ste rekli, ova curica. Nema pojma kak joj tata izgleda. Sramota i centara, pa pravosuđa, to u zakonu ne piše tako. A tek te majke, sramotno.

   28. 4. 2018,   19:45
  • I u centru su ljudi od krvi i mesa.....

   29. 4. 2018,   08:52
  • nije samo tako ostala trudna...taj muskarac je s njom imao najozbiljnije namjere. Nije mogla ostati trudna (imala je problem) pa su isli na ljecenje dobili sina. Ostalo si sve super napisala...

   29. 4. 2018,   18:01
 • Konačno jedna presuda hrvatskih sudova koja nije abnormalna. "Citiram ovaj portal, a tak otprilike o ovomu slučaju i talijanski mediji pišu, i još neki hrvatski. ; "Alessandro i Nina su se razdvojili nakon rođenja sina. Sud u Torinu je odlučio da roditelji imaju zajedničko skrbništvo uz uvjet da a dječak živi s ocem jer je tamo bio od rođenja. Majka je uz zajedničko skrbništvo dobila pravo svakodnevnog viđanja djeteta i mogućnost da dječak boravi u stanu gdje ona živi svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Dok je sud odlučivao o predmetu Nina je sina odvela u Hrvatsku, a nakon odluke da on mora živjeti kod oca, ona je nestala. Alessandro četiri godine nije znao gdje mu je sin. Nina je dječaka skrivala po Bosni i Hrvatskoj. Za njom je objavljena Interpolova tjeralica".........Znači, ženska je najjednostavnije djete otela. Usput rečeno, za svoje optužbe još iz Italije, da ju je muž maltretirao, nije dala nijedan dokaz. Po optužbama i dokazima kakvi su njezini, svaki bi od nas svakoga, i pa tak i onoga kojega nigdar videl prije nije,, mogal okriviti za nasilje,, a u svemu tomu kaj pripoveda po našim medijima je malo preveč nedorečenoga i rupa da bi joj se verovalo tek tak. Osim onima koji joj vjeruju samo zato kaj je je; 1. Ona Hrvatica a on Talijan 2. Zato sto je ona ženska."

  28. 4. 2018,   14:14
 • Za Boga milog pa otac je djetetu ,oca je izabrala mati ,pa čemu toliki sramotni cirkus ,čemu toliko stresa djetetu kojem to sve ostavlja bol.

  28. 4. 2018,   14:47
 • Svako dijete ima pravo na mamu i tatu ! Ono nije krivo za njihov " krivi spoj"!

  28. 4. 2018,   14:47
 • gospoja treba da odgovara za otmicu a onda može dalje da se sudi i tuži...

  28. 4. 2018,   15:41
 • neka bude sretna ako tako završi mada bi zbog otmice bilo pošteno da ide u zatvor -zakoni se moraju poštovati

  28. 4. 2018,   15:11
 • Pošteno !! Izgleda mi da se pravosudni sustav mijenja na bolje( ako izuzmemo nedodirljive političare i kler)!

  28. 4. 2018,   13:05
  • a sta su mogli ,,pa presuda je donesena u italiji ,i u hr je samo da zavedu tu presudu ..da mi je sad vidjet sta bi biloda je horvantincic bio na sudu u italiji ,,vjerovatno bi gulio sa kuglom oko noge , i onda bi ga drzala psihoza 24/7

   28. 4. 2018,   17:04
 • znaći ništa od alimentacije, trebala je pokušati smotati šljivića kad dođe na godišnji u selo

  28. 4. 2018,   16:10
 • Samo da prije predaje doticna gospodja otmicarka ne pukne i ucini nesto lose sebi i djetetu sto me nebi cudilo.Al onda bi to islo svima onima na dusu koji su tu predaju osporavali vise puta.

  28. 4. 2018,   14:54
 • Jos jedna pametna presuda . Sudstvo se popravlja napokon

  28. 4. 2018,   16:06