Obavijesti

News

Komentari 19

Češki turisti pićima polijevali goste pa fizički napali policajce

Istra: Česi su pićima polijevali druge goste, a kada su ih djelatnici objekta upozorili na ponašanje, Česi su počeli vikati na njih i udarati ih rukama i nogama...

VIDEO

Šestero mladih turista iz Češke u srijedu se u Istri dobro provelo - počelo je s polijevanjem drugih gostiju u kafiću, a završilo napadima na policajce.

Kako javlja PU istarska, policija je jučer oko 3 sata zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu na cesti za Škarabu. Policajci su na mjestu događaja utvrdili kako su državljani Češke - dva 26-godišnjaka, 24-godišnjak, 22-godišnjak te 27-godišnjakinja i 25-godišnjakinja.

Naime, pićima su polijevali druge goste, a kada su ih djelatnici objekta upozorili na ponašanje, Česi su počeli vikati na njih i udarati ih rukama i nogama.

Takvo ponašanje nastavilo se i nakon što su ih djelatnici ispratili na parkiralište objekta, a kada je policijski službenik uhitio jednog od 26-godišnjaka, napali su i njega. Prvo ga je udario 26-godišnjak, kojem je policijski službenik stavljao lisice, a u jednom trenutku mladić je čak pokušao policijskom službeniku izvući i pištolj. Policijskom službeniku u pomoć je priskočio djelatnik ugostiteljskog objekta, no tada su na policajaca nasrnula još dvojica državljana Češke – drugi 26-godišnjak i 24-godišnjak, koji su ga lakše ozlijedili.

Uhićeni 26-godišnjak je s protupravnim ponašanjem nastavio i nakon što je svladan pa je tako pljuvao i udarao po policijskom vozilu, a drugi državljani Češke pritom su vrijeđali policijske službenike.

Trojica državljana Češke koji su sprječavali policijskog službenika u obavljanju dužnosti privedeni su jučer u večernjim satima u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, a radi počinjenja prekršaja iz Zakona protiv javnog reda i mira protiv svih šestero stranaca podnosi se optužni prijedlog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21