Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Četverogodišnji Antonijo još ne zna da nema mame

None Foto: Ž. Lukunić

Martina Ištvanić (23) poginula je na Silvestrovo u Sesvetama u autu pijanog Z. Klindića (28). Nitko nije znao da je Zlatko prije toga skrivio 6 nesreća

Nismo mu imali srca reći da mu je majka poginula. Bili su strašno vezani, ispričao nam je Tomislav Ištvanić, suprug Martine Ištvanić (23), koju je na Silvestrovo ubio pijani Zlatko Klindić (28).
- Iako je imala teško djetinjstvo, uvijek je bila vesela poput djeteta. Roditelji su joj umrli dok je imala 13 godina - pričao je Tomislav. Iako posljednje tri godine nisu živjeli zajedno, ostali su u dobrim odnosima, a Martina je redovito posjećivala njihova 4-godišnjeg sina Antonija. Kobne večeri išla je na proslavu u Sesvete.
- Nazvala je prijateljice sa stanice u Dupcu i rekla da čeka tramvaj. Zlatko, najbolji prijatelj njezina dečka, ponudio se da će otići po nju. Nisu znale da je prije toga skrivio šest nesreća - kaže Tomislav.

Komentari (5)
  • kako žalosno...nemam riječi.

    3. 1. 2008,   20:04
  • Pa zar je to život?

    3. 1. 2008,   21:21
  • UŽAS I AUTI PIĆE PREBRZE VOŽNJE BADAVE SVE TE OPOMENE KAZNE SU PREBLAGE....... JADNO DIJETE TAKO MU OKRUTNO UZETI MAJKU ŠTETA, PAKLENO TUŽNO, KUDA SE SVI TAKO ŽURE ? NEMA SMISLA.....

    3. 1. 2008,   22:27