Obavijesti

News

Komentari 2

Četvorica Albanaca htjela ući u Hrvatsku ilegalno, spriječili ih

U zadnja četiri dana dubrovačko-neretvanska policija u dva je odvojena slučaja spriječila ukupno četvoricu Albanaca u pokušaju ilegalnog ulaska u Hrvatsku...

VIDEO

U zadnja četiri dana dubrovačko-neretvanska policija u dva je odvojena slučaja spriječila ukupno četvoricu Albanaca u pokušaju ilegalnog ulaska u Hrvatsku, te im kao kaznu odredila dvogodišnju zabranu ulaska i boravka na hrvatskom teritoriju.

Policija je u srijedu priopćila kako je u prvom slučaju riječ o državljaninu Albanije koji je granicu između BiH i Hrvatske u blizini međunarodnog cestovnog graničnog prijelaza Mali Prolog nezakonito prešao pješice, legitimirajući se policajcima krivotvorenom talijanskom putovnicom.

Prema prethodnom dogovoru, nakon prelaska granice je ušao u automobil koji je vozio francuski državljanin, a koji je sa suputnikom, također Albancem, ranije zakonito prešao državni granicu.

Zbog krivotvorenja isprave osumnjičeni je Albanac pritvoren u dubrovačkoj policiji te mu je određena dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj, dok su dvojica pomagača prekršajno procesuirani zbog pomaganja u nezakonitom prelasku državne granice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugom su slučaju trojica Albanaca zatečeni na autobusnoj stanici u mjestu Pločice u Konavlima, koji u svojim putnim ispravama nisu imali ulazne numeratore RH.

Istragom je utvrđeno da su, nakon što im je prethodno bio odbijen ulazak u Hrvatsku na graničnom prijelazu Karasovići, državnu granicu između Crne Gore i Hrvatske nezakonito prešli pješice preko brda Gumnište.

I njima je policija odredila dvogodišnju zabranu ulaska i boravka u Hrvatskoj te je Crnoj Gori najavljena njihova readmisija, odnosno izručenje zemlji iz koje su nezakonito ušli u Hrvatsku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag