Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Četvorica mladića kamenovala kuću i teško ozlijedila vlasnika

Dovršeno je istraživanje nad četvoricom mladića, u dobi od 18 do 23 godine. Oni su u nedjelju na otoku Ižu kamenjem gađali kuću 75-godišnjeg vlasnika

Četiri mladića stara od 18 do 23 godina vraćala su se iz noćnog izlaska na otoku Ižu u zadarskom arhipelagu  u nedjelju oko četiri ujutro.  Prošli su kraj kuće 75-godišnjaka te gađali prozore i "škure" kamenjem. 

Kako su kazali kasnije policiji, učinili su to zbog pijanstva i objesti, bez ranijih sukoba s vlasnikom kuće. On je otvorio škure da vidi što se zbiva, a kamen ga je pogodio u lice. Slomio mu je nos. 

Mladići su se razbježali, a 75-godišnjak je,  teško ozlijeđen, otišao do mjesne ambulante. Liječnica je nazvala policiju jer nije imala mogućnosti sanirati slomljeni nos. Policajci su poslali gliser do ozlijeđenog i prevezli ga do mjesta Sukošan na obali, gdje ga je čekala Hitna pomoć. Kolima Hitne prevezli su ga u zadarsku Opću bolnicu gdje je dobio liječničku pomoć.

Policija je u utorak protiv trojice mladića koji su kamenovali kuću podnijela kaznenu prijavu za oštećenje tuđe stvari, a 21-godišnjak koji mu je kamenom slomio nos, dobio je kaznenu prijavu za teško ozlijeđivanje. 

Komentari (25)
  • Dječici opaliti račun za prozore , fasadu uz obavezan rad za opće dobro - brigu o starima i nemoćnima na godinu dana , nošenje hrane , presvlačenje pelena , kupanje , čišćenje kuća ... i to sve uz nadzor !

    28. 1. 2015,   12:21
  • kreteni ne mladici ,od 18-23g sram ih bilo umjesto starcu da pomognu ,oni ga kamenuju ,,,e prema takvim huliganima bi bila rigorozna .........

    28. 1. 2015,   10:57
  • Imamo pravnu državu i sve će biti u skladu sa zakonom. Neka institucije rade...

    28. 1. 2015,   12:23