Obavijesti

News

Komentari 56

'Cijela škola plače za Andreom, voljela je svoj posao i učenike'

'Cijela škola plače za Andreom, voljela je svoj posao i učenike'
5

Mlada učiteljica (29) vozila je ka školi kraj Vojnića u kojoj je na zamjeni predavala osnovcima. Živjela je s dečkom u Karlovcu. Planirali su zajednički život. Uvijek je bila vedra duha

VIDEO

Bila je predivna. Zavoljela sam je kao kćer, trebala mi je biti snaha. Tragedijom sam izgubila i kćer i snahu, tako divnu osobu više nećemo naći. U velikoj tuzi i boli rekla nam je to Anđelka Požar, majka mladića s kojim je tragično stradala mlada učiteljica Andrea Vukašinović (29) bila u vezi. Zadnjih pola godine živjela je s njim. Planirali su zajednički život.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:13

Andrea, rodom iz Rijeke, stradala je u Širokoj Rijeci na putu do posla u Područnu školu Maljevac, u kojoj je od veljače radila na zamjeni učiteljice koja je na porodiljnom dopustu. Predavala je 3. i 4. razredu. Andreju su u školi Maljevac zavoljeli i učenici i kolegice. Tužnu vijest primili su vrlo teško.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije nesreće Andrea se čula s kolegicom, učiteljicom koja predaje 1. i 2. razredu, dogovarale su se oko gableca. Kad se Andrea nije pojavila u 8 sati na nastavi, kolegica je njezine učenike pozvala u razred misleći da samo kasni. Kad je saznala za tragediju, od šoka je učenike pustila kućama.

Foto: Kristina Štedul-Fabac

Očevidom je policija utvrdila da je upravljajući Citroenom Saxom u 7.57 neprilagođenom brzinom ušla u desni zavoj i izgubila kontrolu nad vozilom. Auto je sletio i udario u betonski stup. Kako nam je rekao mještanin koji je među prvima došao na mjesto nesreće, nesretna Andrea je neko vrijeme bila živa, ali je preminula.

- Bila je predivna osoba. U naše susjedstvo je unijela toliko vedrine i pozitivne energije da je to neopisivo. Zbilja je tragedija da smo ostali bez nje. Bila je jako društvena, puna života, a jako je voljela i djecu. Kad je pronašla posao učiteljice u Maljevcu, objeručke ga je prihvatila. Zašto je moralo ovako završiti, ne znam. Je li u pitanju neiskustvo, jer je položila prije tek godinu dana, ili nešto drugo, sad se možemo samo pitati - rekla nam je šokirana susjeda iz Zagradca u Karlovcu.

'Svima je bilo čudno, nikad nije kasnila. To je tragedija za sve'
'Svima je bilo čudno, nikad nije kasnila. To je tragedija za sve'

Andrea je bila dobri duh škole, za svakog je imala lijepu riječ, a s učenicima strpljenja. Nedostajat će i đacima i kolegama u školi, poglavito svojim najmilijima.

U prometnoj nesreæi u mjestu Široka Rijeka poginula vozaèica

- U petak smo održali nastavu, a prvi sat smo odredili za komemoraciju za našu kolegicu na kojoj su, uz djecu, prisustvovali i njihovi roditelji, kao i školska pedagogica. Svi su plakali. Učenici su joj napisali oproštajne poruke i nacrtali crteže - rekla nam je potresena Zorka Cindrić, ravnateljica škole koja tuguje za omiljenom učiteljicom koja ih je prerano napustila.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu