Obavijesti

News

Komentari 178

Ćiro o Bandiću kao premijeru: Kod njega nitko ne bi gladovao

Ćiro o Bandiću kao premijeru: Kod njega nitko ne bi gladovao
1

Ovo mi baš ne ide na čast, ali bio sam malo povrijeđen jer me HDZ naprosto odbacio, vjerovatno računaju na moju dob, međutim ja se osjećam itekako svjež, kaže Ćiro

VIDEO

Miroslav Ćiro Blažević odlučio je napustiti HDZ i prijeći u stranku Milana Bandića. 

Gostujući u emisiji RTL Direkt kazao je kako se nada da će barem u početku biti u stanju slijediti Bnadićev dinamični ritam.

-Jako sam ponosan da je imao refleks da i mene uzme u svoju ekipu jer evidentno je da ću mu biti od stanovite pomoći - kazao je.

Kaže da se odlučio priključiti Bandiću iako je bio dugogodišnji ljubimac HDZ-a jer je bio povrijeđen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo mi baš ne ide na čast, ali bio sam malo povrijeđen jer me HDZ naprosto odbacio, vjerovatno računaju na moju dob, međutim ja se osjećam itekako svjež da bi još uvijek mogao u sportskom smislu pomoći svojoj nogometnoj reprezentaciji i nogometu uopće. Sad moram opravdati povjerenje Milana Bandića, iz HDZ-a me nitko nije zvao, a on ipak je. Smatram da je on mudar čovjek što i meni daje samopouzdanje - objasnio je.

Na pitanje kako su u HDZ-u prihvatili njegovu odluku, Ćiro kaže:

- Čuo sam se s Brkićem, on je bio kategoričan prema tome, rekao mi je da on to nikad ne bih napravio. Smatram da sam usprkos ovom potezu moralan čovjek, ovo mi je prigoda da dam doprinos našoj domovini, smatram da u sportu svojim velikim iskustvom mogu pomoći hrvatskom nogometu, što je bio i najveći razlog što sam se prihvatio ove kandidature. 

Prokomentirao je i novog predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića.

-  Odgovorno tvrdim da rijetko kad imamo prilike vidjeti tako odgovornog, kvalitetnog i čistog političara koji je spreman napraviti zaokret kojeg svi tako dugo čekamo. On je u hrvatsku politiku unio nešto novo za čime smo svi težili. To je ta mirnoća i besprijekorna inteligencija i znanje, koje će biti od velike koristi. 

Smatra da će na izborima pobijediti HDZ upravo zahvaljujući novom predsjedniku koji na juriš osvaja glasače u svakom obraćanju naciji.

-  To nije glorificiranje, nemam razloga da se dodvoravam HDZ-u, ali Plenković me impresionirao - kaže Ćiro.

Kada je riječ o tome tko bi bio bolji premijer, Bandć ili Plenković, Ćiro nema dileme:

- Bandić bi bio bolji radi svog iskustva i dokazanog sociološkog osjećaja, kod njega nitko ne bi bio gladan. 

Za kraj, komentirao je odlazak Zdravka Mamića iz Dinama te mu poručio:

-Čujte, ne vjerujem da je Mamić otišao iz nogometa, on je tako duboko pustio svoje korijene da je postao apsolutni gospodar. Dobar sam sa Zdravkom, ali imam jednu poruku za njega: Zdravko, napravio sam ti mladost sretnom, a ti meni starost nesretnom. On je mene ignorirao u svim prilikama, i sad moram reći nešto što se nikome neće dopast - da je imao refleks da me uzme kao savjetnika, bili bi prvaci Europe.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...

Pokazao mi je rukom da priđem krevetu, primio me za ruku i tri puta stisnuo. Tako smo se pozdravili, rekla je za 24sata Manolićeva kći Zrnka

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije

Kad se on rodio, u svijetu su se pojavili prvi radio aparati. Bilo je to vrijeme nijemog filma, Tesla je imao tad samo 66 godina, a internet, televizija i slične stvari postojale su samo u njegovoj glavi...
Umro je Josip Manolić (104)
NAJDUGOVJEČNIJI POLITIČAR

Umro je Josip Manolić (104)

Preminuo je Josip Manolić, jedan od najdugovječnijih hrvatskih političara. Bio je drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske i bivš visokopozicionirani pripadnik UDBA-e