Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ćiro snimio predizborni spot za Milorada Pupovca: 'Cijenim to'

None Foto:

Iako je član HDZ-a, Miroslav Ćiro Blažević, legendarni nogometni trener u spotu je za SDSS Milorada Pupovca. Andrej Plenković kaže da je "sve to dobro" i da im Ćiro puno vrijedi

Miroslav Ćiro Blažević snimio je promotivni spot za SDSS. Legendarni nogometni trener odazvao se pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za Europske izbore, javlja RTL Danas. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Netko mora početi s pozitivnim ponašanjem pa nek' to budem ja - rekao je Ćiro, ali i otkrio da ga je strah da ga zbog ovog poteza ne izbace iz HDZ-a. 

- Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare - prokomentirao je Blažević. 

'BITI SRBIN U HRVATSKOJ' Peđa Mišić plakatom odgovorio Pupovcu: 'Neka narod odluči'

- Oni neće mene pljuvat, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio pokazat, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Nitko ne može kontestirat moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo mrzit nego da se trebamo tolerirat - rekao je. 

Tvrdi kako ga HDZ može izbaciti iz stranke jer je napravio, kako kaže, nešto što nije imao pravo. 

- Ja sam morao podržati ove svoje - dodao je. 

- Ja ga nisam htio dovest u jednu priliku da mi kaže: možeš, da ja sad kažem: reko' mi je Plenković, on bi izgubio svoje poene. Ili, da je bilo drugačije pa sam rekao: Neću te Plenkoviću zvat, ti ćeš shvatit moju dobronamjernost kroz ovu moju gestu - kazao je Ćiro. 

ODGOVORIO HRASTU Pupovac sjeo na traktor i hvali se kako na njemu 'ide u Brisel'

Na upit premijeru Plenkoviću je li Ćiro i dalje član stranke, on je odgovorio: 

- Formalno, da vam pravo kažem, ne znam. Ja mislim da je, a ako i nije, ko' da je - rekao je Plenković i dodao: 

- Ma Ćiro je super. Više nama Ćiro vrijedi ko' narodu nego mnogi drugi. Sve je to dobro. 

Ćiro vrijedi puno i SDSS-u kojima je osnovna misao vodilja bila stvaranje tolerantnijeg društva. 

- Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo sa njegovom gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cijenim - rekao je predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac. 

Komentari (139)
  • Slažem se kako je došlo vrijeme za toleranciju...samo ja, za razliku od Ćire, mislim kako Srbi konacno trebaju poceti postovati Hrvatsku drzavu i poceti biti tolerantni prema onima koji vole Hrvatsku...

    15. 5. 2019,   23:51
  • Ovaj bi se prodao za bilo šta, sramota!

    15. 5. 2019,   23:33
  • Ako teže tolerantnom društvu onda manjina ne bi trebala provocirati većinu, kod koje su još svježe rane žrtava i gubitaka zbog agresije počinjene od strane te iste manjine. Ako teže tolerantnom društvu onda bi odabrali Nenada Gagića, Predraga Mišića ili druge pripadnike te iste manjine koja je branila svoju Domovinu Hrvatsku. Mogao bih unedogled no nema smisla, fraze i dvostruka mjerila od strane etnobiznismena odavno su pročitani pa je potrebno zaoštravati retoriku do ruba incidenta pa se prikazati žrtvom "netolerantne" većine kada pojedinci neprimjereno reagiraju...

    15. 5. 2019,   23:38