Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čistili cestu pa pronašli truplo: 'Udove su mu rastrgale zvijeri'

Policija je potvrdila da je bila obaviještena o pronalasku trupla, ali da na njemu nije bilo tragova nasilja koji bi sugerirali da  se radi o nasilnoj smrti, no određena je sudska obdukcija tijela

Radnici lokalnog poduzeća za uređenje cesta su prilikom čišćenja terena uz cestu između Obrova i Hrušice na zapadu Slovenije, nedaleko granice s Italijom, otkrili već raspadnuto truplo, a prema navodima medija sumnja se da se radi o ilegalnom migrantu.

Kako je objavio list Primorske novice, radnik komunalnog poduzeća CPK najprije je u žbunju uz cestu zagredao ranac, a desetak metara dalje i već djelomice raspalo truplo, po preostaloj odjeći sudeći odraslog muškarca. Kako piše list iz Kopra, tijelo je bilo bez glave i ruku koje su po svemu sudeći s mrtvaca otrgale divlje zvijeri.

Policija je potvrdila da je bila obaviještena o pronalasku trupla, ali da na njemu nije bilo tragova nasilja koji bi sugerirali da  se radi o nasilnoj smrti, no određena je sudska obdukcija tijela.

Kako navode lokalni mediji, policija sumnja da je umrli migrant koji se šikarom probijao prema Italiji, pri čemu je na mjestu gdje je umro legao na travu podalje od ceste, kako bi se odmorio, ali ga je tu zatekla smrt.

Vjeruje se da se to dogodilo ove zime ili u rano proljeće. Uz truplo su nađeni dokumenti pisani arapskim slovima i mobilni telefon, no Primorske novice navode kako je najvjerojatnije riječ o migrantu iz Irana.

Komentari (2)
  • Jadan covek!! A sramota je da forumasi nekaj lepo ne napisu a clanak objavljen pred 6 sati! Kaj vam ni zal Arapa?? Meni je!

    28. 6. 2018,   23:28
  • strašno, jemti život.....

    29. 6. 2018,   08:01