Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Član gradskog odbora HDZ-a razbio je dva parkirana auta

None Foto: Franjo Lepan/24sata

Nakon obavljenog očevida policija se dala u potragu za odbjeglim vozačem. I pronašli su ga dva dana poslije, neslužbeno doznajemo na temelju jednog otpadnutog dijela automobila

U Požegi je u noći na subotu u Ulici dr. Franje Tuđmana vozač razbio dva automobila, a nakon nesreće je pobjegao.

U gradu se pronijela vijest da je oba automobila razbio S. V., član Gradskog odbora HDZ-a Požega. Riječ je o mladoj nadi te stranke u tom gradu.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Požeško-slavonske županije, Željko Glavić, potvrdio nam je danas kako je riječ o njihovu članu.

- Sutra je sastanak Gradskog odbora HDZ-a pa ću znati što se i kako dogodilo. Ali ako je točno kako se priča u Požegi, da je nakon prometne pobjegao s mjesta nesreće ne ostavivši podatke o sebi i automobilu, mislim da je izabrao najgoru opciju. U tom slučaju predložit ću GO HDZ-a Požega da ga maknu iz Gradskog odbora - rekao je Željko Glavić.

- Oko četiri sata probudili su me policajci. Nisam znao što se događa dok nisam izašao ispred kuće i na parkiralištu vidio naš razbijen automobil i drugi auto do njega, na koji je bio odbačen - rekao nam je Dinko Novak, sin vlasnika automobila, dodajući kako nije bilo nigdje nikoga osim policije i jednog mladića.

Foto: Franjo Lepan/24sata Nesreću je skrivio pred trgovinom

- Tek kasnije doznao sam da je mladić vlasnik drugog automobila koji je razbijen. On je bio u kasinu. Kad je izašao, vidio je moj automobil koji je razbio njegov i pozvao je policiju - rekao je Novak, koji je svoj automobil tu večer parkirao na plaćenom parkiralištu preko puta svoje kuće.

Nakon obavljenog očevida policija se dala u potragu za odbjeglim vozačem. I pronašli su ga dva dana poslije, neslužbeno doznajemo na temelju jednog otpadnutog dijela automobila.

Komentari (99)
  • Neka se obiljeze vozila kojim upravljaju clanovi HDZ-a vidljivim oznakama .Da ih mozemo izbjegavati na cesti jer su postali vozaci visokog rizika.Svaki tjedan pune crne kronike ,do nedavno o pronevjerama,a sad gaze pjesake udaraju aute.

    15. 4. 2019,   20:11
  • Hadezeovci padnu u trans slušajući cajke pa zaborave zaobilaziti prepreke i kočiti kada su ljudi u pitanju.

    15. 4. 2019,   20:25
  • Opet hadezeovac.

    15. 4. 2019,   20:16