Obavijesti

News

Komentari 72

'Crna udovica' iz Bjelovara je drogirala i pljačkala muškarce

'Crna udovica' iz Bjelovara je drogirala i pljačkala muškarce
1

Četvorici je, piše Bjelovar Live, ukrala ukupno 7.280 kuna. Peti nije imao ni lipe, a šesti je na vrijeme uspio pobjeći. Svi muškarci su mlađi od nje, a jedan je čak omamljen vozio te je dva puta sletio s ceste

VIDEO

Ljuba Špiranac Jurjević (67) na Općinskom sudu u Bjelovaru osuđena je na godinu i pol dana zatvora jer je drogirala i opljačkala jednog muškarca, piše Bjelovar Live.

Skuhala mu kavu

U nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Bjelovaru, proglašena je krivom jer je 1. kolovoza 2018. godine na mobitel nazvala Ž.T.-a. Predstavila se kao "Nada" i htjela ga je upoznati. Čovjek se pojavio na vratima njene kuće nedaleko od Bjelovara, a "Nada" mu je skuhala kavu. 

Unutra je rastopila tablete za spavanje Sanval. Nakon što je popio, muškarac je zaspao. Dok je omamljen spavao, ona mu je ukrala 2450 kuna iz novčanika, a pokrala je i stvari iz njegovog automobila. Iz automobila mu je ukrala kameru za praćenje prometa i rotirku.

Namamila šest muškaraca. Jedan sletio s ceste

No taj muškarac je, kako piše Bjelovar Live, bio samo posljednja žrtva. U vrijeme kad su se upoznali, Špiranac Jurjević se već sudilo na Općinskom sudu zbog optužbi da je drogirala nekoliko muškaraca i potom ih pljačkala. U lokalnim okvirima zbog toga je, piše ovaj portal, prozvana "crna udovica".

Tako je, kako su žrtve ispričale policiji, u listopadu i studenom 2017. godine na teletekstu Nove TV stavila oglas kako traži muškarce za druženje. U oglas je stavila svoj broj mobitela i uskoro su joj se počeli javljati muškarci. Prvo im je kuhala cappuccino u koji je stavljala sredstvo za omamljivanje te im vjerojatno lagala da će se neka mlađa žena svaki čas pojaviti na vratima. Nakon što bi omamljeni zaspali, ona bi ih pokrala. Potom im je iz mobitela brisala sve dolazne i odlazne pozive te poruke. Tako je navodno, namamila šest muškaraca.

Četvorici je, piše Bjelovar Live, ukrala ukupno 7.280 kuna. Peti nije imao ni lipe, a šesti je na vrijeme uspio pobjeći. Svi muškarci su mlađi od nje, a jedan je čak omamljen vozio te je dva puta sletio s ceste.

Zbog tih ranijih slučajeva još uvijek joj se sudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...