Obavijesti

Promo sadržaj

Croatia Bike Week slavi 25 godina uz moto&rock sajam

Croatia Bike Week slavi 25 godina uz moto&rock sajam
6

Jubilarna fotografija sa tisućama bajkera ispred Arene, roštilj od čak 6 metara, rock koncerti i najveći prodajni sajam moto&rock opreme samo su dio iznenađenja koja se pripremaju

Jedan od najposjećenijih  ljetnih rock&ride festivala Croatia Bike Week koji svake godine privuče na tisuće bajkera iz cijeloga svijeta ove godine slavi 25 godina! A da bi ovakvo okruglo slavlje najrazvikanijeg moro partija na moru, koje zaljubljenicima u motore i dobru rock svirku nudi nezaboravan tjedan uživanja i to u pravom rokerskom stilu ostalo u pamćenju, organizatori su ove godine pripremili posebno izdanje popraćeno brojnim atrakcijama . Dakle ove godine u periodu 26.08.2019 do 01.09.2019. očekujte ljetnu zabavu koju nećete tako lako zaboraviti! Za jubilarnu obljetnicu članovi MC Twin Horna pozivaju sve one koji voze motore da im se pridruže u rekordnom defileu 31.08.2019 u 16 sati  i budu dio posebne rock&ride jubilarne fotografije ispred Arene! Također se pozivaju i vlasnici old timera  da se pridruže defileu-njihovo okupljane biti će u subotu 31.08.2019 u 14 h nakon čega će se u 16 h pridružiti velikoj povorci od nekoliko tisuća motorista. Upečatljiv prizor i prava turistička moto razglednica ove godine poslati će se iz Pule!  Onima koji još nisu  pohodili ovakve masovne ljetne susrete, gdje se mogu vidjeti posjetitelji iz cijeloga svijeta savjetujemo da ovo posebno izdanje Croatia Bike Weeka nikako ne propuste!

Kao i prethodnih godina mnogi sudionici razvikanog pulskog susreta planiraju i svoj ljetni godišnji odmor jer po njima nema ništa bolje nego sjesti na motor i prijeći stotine, pa i tisuće kilometara te biti dio nezaboravne atmosfere. Prosječna posjećenost ovoga mega Bike Weeka proteklih godina narasla je na preko 15 000 posjetitelja, a na početku velikog defilea gradom koji okupi i više od 2 500 motora ! U povorci koja je prošla gradom okupili su se motoristi iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, SAD-a, Švicarske, Austrije, Francuske, Slovačke, Belgije, Škotske, pa čak i iz Kuvajta te iz brojnih drugih zemalja. Znaju svi da ih čeka poseban moto turistički aranžman i posebna atmosfera. Croatia Bike Week postao je zaštitno turističko lice Pule, a i Hrvatske, poslavši jednu posebnu turističku poruku u svijet - onu da Pula u svjetskim bajkerskim krugovima slovi kao top destinacija.


 
Uz odličan program, na Croatia Bike Weeku može se vidjeti i najveći prodajni sajam moto opreme i svega vezano uz motore i rock zabavu. Od izloženih motora u jubilarnom izdanju uz najbolje custom izvedbe i nove modele naći će se neke neobične izvedbe kao recimo potpuno drveni motor!! Ove godine slijedi i odabir najbolje prerađenog motora, natjecati će se u četiri kategorije, a pobjednike očekuju i bogate nagrade!

Prodavači moto i popratne opreme dolaze iz cijele Europe, a i šire, pa za one koji si žele nabaviti pravi rokerski ili motoristički kožnjak, majicu, nakit, tattoo ovo će biti prava prilika. Twin Horn MC poziva također i sve prodavače moto opreme i popratnog moto rock sadržaja  iz Hrvatske  da im se pridruže !  Možete se prijaviti na facebook stranicu u inbox!

 Ni gastro iznenađenja neće faliti, a ove godine obarati će se i neki rekordi. Naime sve posjetitelje čeka roštilj od čak 6 metara, a tu je Hook and Cook kulinarska atrakcija. Direktno sa ribarskog broda nudit će se riblji specijaliteti u street food varijanti. 

U muzičkom dijelu na jubilarnom izdanju  nagazit će se pravo rokerski i energično, pa će tjedan početi sa Crnim Perjem predvođenim Dino Jelusićem i bandovima Double Dose i Whiskey train, a veliko finale u petak preuzeti će energični Kojoti, dok nas u subotu čeka naš najbolji vokal koji je već postigao zavidnu svjetsku karijeru Dino Jelusić sa Animal Driveom, i  live fantastični Let 3. Uz odlične rock koncerte tu su kao i svake godine stunt show, sexy show i custom show. 

Zasigurno najatraktivniji dio  veliki defile sa tisućama sudionika izvući će mnoge posjetitelje na ulice, a i neke priključiti velikoj koloni koja kreće sa Vallelunge u 16 sati. Zaustaviti će se ispred Arene gdje će snimiti najveću moto fotografiju, u kojoj mogu sudjelovati svi motociklisti i vozači old timera!

Dakle ne zaboravite ljeto završiti na najbolji način-budite dio jubilarnog bike&rock weeka i najbolje zabave na Jadranu. Krenite u nezaboravnu avanturu na koju ćete se vratiti već slijedeće godine!! Ulaznice za finale petak i subotu mogu se nabaviti na ulazu po cijeni od 50 kuna za oba dana! Za one koji dođu motociklom kampiranje i ulaz su besplatni.  

Više detalja pogledajte na FB event-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju