Obavijesti

News

Komentari 3

Čučić je u Francuskoj iako bi trebao sjediti u zatvoru

Čučić je u Francuskoj iako bi trebao sjediti u zatvoru
1

Ljubomir Čučić mora se u zatvor javiti do srijede u ponoć, no on je odlučio ostati u Francuskoj jer ne želi obje kćeri prepustiti "odgojnim zastranjenjima"

VIDEO

Ljubomir Čučić, bivši hrvatski diplomat koji je osuđen na godinu dana zatvora zbog svakodnevnog premlaćivanja bivše supruge Magali Boers, u srijedu se trebao javiti u zagrebački zatvor u Remetincu. Sud mu je već odgađao odležavanje kazne kako bi mogao nazočiti parnici u Francuskoj u kojoj se odlučivalo o skrbi nad dvije kćeri, koje ima s Magali. No zadnju molbu za odgodom odbili su mu, pa su Čučiću naredili da se javi u zatvor. Daljnje odgode nisu bile moguće.
- Odsluženje kazne obveza je svakog pojedinca prema državi i elementarni iskaz građanske poslušnosti prema društvu u kojem živi! Ipak, ja to neću učiniti - kaže Čučić na svojem blogu i dodaje da je odlučio ostati u Francuskoj jer je u njegovu slučaju riječ o jedinstvenoj opstrukciji zakona pravde i zdravog razuma. Čučić tvrdi i kako je to jedino što je mogao odlučiti jer bi svaka druga odluka bila kapitulacija pred lažima. Tvrdi i da nije učinio ono zbog čega su ga osudili na robiju te da su cijeli njegov slučaj izrežirali kako bi uklonili političkog suparnika. Čučić objašnjava i kako ne može odustati od borbe za svoje kćeri, koje, tvrdi, njihova majka odvodi u internat Opusa dei.
- Otići u ovim trenucima u hrvatski zatvor, sve da i jesam učinio za što me terete, značilo bi kćeri prepustiti manipulacijama i odgojnim zastranjenjima koje im, uznemirena mojim prisustvom, nudi majka - kaže Čučić. Hrvatska će za njim raspisati tjeralicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca