Obavijesti

News

Komentari 20

Nestala Jadranka Skender: Za njom tragaju antiteroristički timovi

'Čudno mi je to što za mamom tragaju antiteroristički timovi'
1

Nestanak je prijavljen policiji 4. prosinca u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Grada Zagreba. Zajedno s policijom u potragu su se uključila i dva tima Antiterorističke vojne policije...

VIDEO

U tijeku je potraga za nestalom pripadnicom Oružanih snaga čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca 2019. godine u večernjim satima.

Nestanak je prijavljen policiji 4. prosinca u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Grada Zagreba.

Zajedno s policijom u potragu su se uključili pripadnici Pukovnije vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, priopćeno je iz MORH-a.

Pomognimo da ih nađu: Gdje je 365 nestalih u Vukovaru '91.?
Pomognimo da ih nađu: Gdje je 365 nestalih u Vukovaru '91.?

Pronađen je automobil nestale, nakon čega je potragu nastavila policija. Vojna policija je u stalnom kontaktu s MUP-om, a u skladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska opet će se uključiti u potragu za nestalom pripadnicom, dodaje se u priopćenju.

Ako građani imaju ikakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, molimo da informacije jave na email nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave se putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.

Na stranicama nestali.hr objavljena je fotografija i opis nestale Jadranke Skender. Dodaje se da je svoj dom napustila u osobnom automobilu marke Mercedes gospićke registarske oznake.

Njena kći oglasila se na Facebooku:

Ines Skender je za Jutarnji ispričala okolnosti koje su prethodile nestanku njezine majke.

- Mama nije puno pričala o poslu i na kojem točno radnom mjestu radi, bilo je to računovodstvo. U srijedu je oko podneva trebala doći k meni na posao. Prošlo je podne, nije došla, ali ja se nisam brinula jer sam mislila da je na dežurstvu, a tada se obično nije javljala.

Ines je slala mami poruke, ali nije joj se javljala. Nazvala je i maminu sestru s kojom je Jadranka živjela koja je joj je rekla da se ni njoj nije javila. Nakon toga je otišla u policijsku postaju u Novom Zagrebu i prijavila nestanak majke.

40 godina od velike havarije: Nestali su šibenski pomorci...
40 godina od velike havarije: Nestali su šibenski pomorci...

- Oko 19 sati rečeno mi je da će slučaj preuzeti postaja na Trešnjevci i kad smo tamo došli, već su znali o čemu se radi. Pitala sam policajce jesu li 'pingali' mobitel, ali nitko nije reagirao. Govorili su mi da čekaju Vojnu policiju, 'šutali' su me kao ping-pong lopticu. Tad se odlučilo da će se ići na teren, i to uz Savu. Otišla sam i ja i uz nasip sam pronašla mamin Mercedes. Policajci su bili na drugoj obali Save i došli su - priča nam Ines.

- Moja majka se promijenila u posljednje vrijeme, to sam primijetila, rekli su mi to i njezini kolege na poslu s kojima sam razgovarala. Bila je puna planova, ne vjerujem da bi sebi nešto učinila. Ja sam stekla dojam da policija zaključuje kako se radi o samoubojstvu, ali ja u to ne vjerujem - ističe kći nestale.

Na pitanje kako to da su u potragu uključeni i antiteroristički timovi Vojne policije, odgovorila je:

- To je i meni čudno, vjerujte. Je li oteta? Sklonija sam tome vjerovati - kaže kći nestale. 

Jadranka Skender u trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu, plave traperice i žute čizme. Ima ravnu kestenjastu kosu. Srednje je građe i visoka 164 centimetra. Mole se svi koju su je vidjeli ili znaju nešto da to jave najbližoj postaji ili na telefon 112.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji