Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čudo! Vladimira Šeksa uhvatili kako pije kavu. Što je sljedeće?

None Foto: čitatelj 24sata

Čitatelj 24sata fotografirao je HDZ-ova veterana Vladimira Šeksa i njegovog najdražeg suca Ivana Turudića prije nekoliko dana u kavani hotela Sheraton

Čitatelj 24sata fotografirao je HDZ-ova veterana Vladimira Šeksa i njegovog najdražeg suca Ivana Turudića prije nekoliko dana u kavani hotela Sheraton, omiljenog gradskog okupljališta HDZ-ovaca i njihovih satelita.

Pronicljivi čitatelj skrenuo nam je pažnju kako su Šeks i Turudić, odnedavna izabrani šef Županijskog suda u Zagrebu u drugom mandatu, pili tek kavu i čaj. Na niskim temperaturama kakve su vladale tih dana Zagrebom, liječnici preporučuju češći unos toplih napitaka. Ne bi valjalo, opet kažu liječnici, konzumirati alkohol. Pohvalno je što su ih Šeks i Turudić poslušali.

To je očito pomoglo i povjerljivom razgovoru dvojice starih drugova. Zaista, veza Šeksa i suca Turudića duga je i plodonosna. Pogotovo za spomenutog suca kojemu su dvije najvažnije presude u karijeri, one oko bivšeg HDZ-ova premijera Ive Sanadera, pale na višim instancama.

Vladimir Šeks je, prema brojnim natpisima medija, često stajao iza postavljanja i imenovanja Ivana Turudića. Iz čega se može naslutiti da je kod njega prepoznao sve karakteristike nepotkupljivog i nepristranog profesionalca, osobe koja sigurno može podići kvalitetu skandalima opterećenog hrvatskog sudstva.     

Komentari (139)
  • Dobila sam žuti karton zbog toga što sam pročitala u naslovu uvaćen i napisala sam uvaćen i nekoliko upitnika u komentaru hahahahahaha daj još žutih majstore

    15. 1. 2017,   14:53
  • 24 sata...Tonete svaki dan sve niže. Članci su vam sve "inteligentniji".

    15. 1. 2017,   14:36
  • Gospodine Šeks koliko trebate popit alkohola da imate 2 promila u sebi ? Šeks : 2 dana nista.

    15. 1. 2017,   16:24