Obavijesti

News

Komentari 38

Čudom živ: 'Na internetu sam saznao da me spržila munja...'

Čudom živ: 'Na internetu sam saznao da me spržila munja...'

Nogometaš Adin Alihodžić (19) iz Orašja, kojeg je udario grom prije tri mjeseca, uspješno se oporavlja. Istinu o tragediji roditelji su mu krili pa je sve saznao, kako sam kaže, na internetu

VIDEO

Adin Alihodžić je mladi nogometaš kojeg je prije tri mjeseca na treningu NK Orašje udario grom. Nakon reanimacije na terenu hitno su ga prebacili u bolnicu u Tuzli. Mladić je dugo vremena bio u komi i stanje mu je bilo kritično. Danas je kući i uspješno se oporavlja.

Munja je tog dana sijevnula gotovo iz vedra neba i pogodila Adina koji je bio na sredini stadiona. Od udara svi igrači koji su bili oko njega, njih desetak, popadali su na terenu. Zavladala je totalna panika i kaos. Prema pričanju očevidaca, munja je mladića pogodila u glavu i izašla mu na leđa.

Adin se ne sjeća ničega

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne sjećam se udara groma, jer sam bio u šoku. Ne znam je li se sve to desilo tijekom treninga ili tijekom utakmice u Orašju, znam samo onoliko koliko su mi roditelji rekli – ispričao je Adin za Dnevni avaz.

- Kada sam se probudio iz kome, bio sam u bunilu, nisam imao pojma što se događa ni gdje sam... Roditelji su mi govorili da sam slomio nogu i da sam zbog toga u bolnici, ali to mi je bilo čudno, jer nigdje na nozi nisam imao ožiljak koji bi ukazivao na to. Tek kada sam stigao kući, na internetu sam pročitao pravu istinu. Pitao sam mamu da mi objasni o čemu se radi, ali ona je i dalje govorila da je to greška, da nije istina - priča nam Alihodžić.

Uspješno se oporavlja i jako je pozitivan

- Govorili su mi da trebam sačekati dok se potpuno ne oporavim. Tako sam i uradio. Bio sam 15 dana na fizikalnim terapijama, sada moram u banju – kaže.

- To što mi se desilo, shvatio sam kao iskušenje od Boga, život ide dalje. Iz svega toga izaći će nešto dobro. Gubitak snage na nogama, 30 izgubljenih kilograma, ožiljak na leđima, sve su to posljedice udara groma, ali trčim, treniram i vraćam se polako u formu. Istina, svakakve misli prolazile su mi kroz glavu, ali sada sam dobro, poradit ću još na sebi i doći će vrijeme kada ću se na teren vratiti jači nego prije – poručio je Adin.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda