Obavijesti

News

Komentari 8

Čudovište napokon u zatvoru: Kćeri napravio čak troje djece

Čudovište napokon u zatvoru: Kćeri napravio čak troje djece
1

VELIKA BRITANIJA: Ashraf Khan (81) osuđen je na četiri i pol godine zatvora i to prvenstveno zahvaljujući trudu djece koja su tražila pravdu za svoju majku

VIDEO

Monstrum koji je napravio troje djece svojoj kćeri završio je iza rešetaka, no za njegove zločine koje je počinio vlastitoj kćeri saznalo se tek kada je nesretna žena bila na umoru. Ashraf Khan (81) osuđen je na četiri i pol godine zatvora i to prvenstveno zahvaljujući trudu djece koja su tražila pravdu za svoju majku.

Khan je uhićen još 2012. godine, nakon što je suprug preminule zatražio DNK testove koji su potvrdili tko je biološki otac njihove djece.

Tužiteljica Abigail Langford izjavila je na sudu da je žena rođena u Pakistanu 1960-tih godina i jedna je od šestero djece. Udala se za svojeg supruga početkom 80-tih, i preselila u britanski grad Bradford gdje je živjela sa suprugom i svojim ocem. 

Poricao je krivnju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U desetljeću prije smrti, rodila je troje djece. 

'Živjela sam s monstrumom, a kći sam dala da bih je spasila'
'Živjela sam s monstrumom, a kći sam dala da bih je spasila'

- Tek kad je bila na smrtnoj postelji priznala je svojem supruga da je optuženi Khan otac njihove djece - izjavila je tužiteljica. 

Kada je o ovom slučaju obaviještena policija, Khan se nalazio u Pakistanu. U Veliku Britaniju vratio se tek 2016. 

Khan je prvo poricao krivnju, i na sudu je izjavio da 'nije imao nikakve seksualne odnose sa svojom kćeri'. No tužiteljica je iznijela medicinsku dokumentaciju svih troje djece koja otkrivaju različita oboljenja karakteristična za djecu rođenu incestom, primjerice izostanak osjeta boli zbog koje su se u djetinjstvu često ozljeđivali.

U zajedničkoj izjavi, djeca su istaknula da su Khanova zlodjela izazvala psihološke probleme i ostavila neizbrisive posljedice na njihovo mentalno zdravlje. Isto tako, izrazili su zahvalnost ocu koji ih nije napustio ni kad je saznao istinu, nego se nastavio brinuti za njih kao da su njegova djeca. 

Khan je priznao krivnju, a njegov odvjetnik je izjavio da je okrivljenik lošeg zdravstvenog stanja, no da 'shvaća da zatvorska kazna nije nepravedna'. 

Kći mu rodila sina: Ubio oboje, njenog poočima i presudio sebi
Kći mu rodila sina: Ubio oboje, njenog poočima i presudio sebi

- Vi ste vrlo nečastan i zao čovjek, sada to svi vidimo - izjavio je sudac nakon proglašenja kazne, piše The Independent.

- Referirajući se na način na koji je istina izašla na vidjelo, sudac je kazao: 'Njeno priznanje na umoru, to je nešto strahovito. Olakšati dušu nakon takve traume koju je cijelo vrijeme nosila u sebi'. 

Svatko može biti otac, ali ne može svatko biti tata

- Jedno od troje djece je izjavilo: Nadamo se da će ovaj slučaj podići svjesnost o incestu, ohrabriti ljude koji su doživjeli nešto slično da istupe pa da oni koji su te zločine budu kažnjeni.'

- Kao što svatko može biti otac, treba biti posebna vrsta čovjeka da budeš tata. Naš tata je poseban i nikad mu se nećemo moći odužiti za sve što je za nas napravio. Trenutak kad je ovaj čovjek priznao krivnju promijenio je naše živote. Cijeli život predstavljao se za nešto što nije, no tajne i laži te s vremenom sustignu... Uz pomoć policije i socijalne skrbi danas smo se, nakon mnogo, mnogo godina otkako je naša majka preminula, konačno izborili za pravdu u njeno ime - zaključila je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji