Obavijesti

News

Komentari 4

'Dječak je pao s nekih 8 metara visine. Čulo se kako zapomaže'

'Dječak je pao s nekih 8 metara visine. Čulo se kako zapomaže'
1

Nije poznato koji su razlozi natjerali dječaka (14) da se popne na krov dvorane u Goli. Navodno je nedavno zbog obiteljskih razmirica izmješten u Ivanec, a prije dva dana je prijavljen njegov nestanak

VIDEO

Izašao sam iz stana oko 7,30 sati u petak i iz pravca škole, koja je udaljena nekih 70 metara, čuo sam pozive u pomoć, kazao nam je 68-godišnji bivši nastavnik Osnovne škole u Goli, naselju udaljenom 20-tak kilometara od Koprivnice, uz samu granicu s Mađarskom. Prišao je nekoliko koraka u pravcu od kuda je čuo dozivanje i na krovu kotlovnice sportske dvorane škole koja se nalazi sa zadnje strane, tik uz rukometno igralište, ugledao na ravnom krovu dječaka koji mu je rekao da je ozlijeđen.

Drama kod Koprivnice: Dječak pao s krova sportske dvorane
Drama kod Koprivnice: Dječak pao s krova sportske dvorane

U prvi trenutak umirovljeni nastavnik nije mogao raspoznati o kojem se dječaku radi, jer je već godinama u mirovini i odmah je nazvao liječnika koji je odmah izvijestio Hitnu pomoć u Koprivnici i vatrogasce koji su ubrzo stigli i teško ozlijeđenog 14-godišnjeg dječaka odvezli u koprivničku Opću bolnicu. Dječak je, kako doznajemo, zadržan na liječenju, ali je izvan životne opasnosti.

Nije poznato koji su razlozi natjerali dječaka, bivšeg učenika te škole, da se požarnim ljestvama popne na limeni krov dvorane i koje su mu bile namjere. Najvjerojatnije je kupola krova bila skliska, jer je bila vlažna od kiše i nesretni je dječak pao s nekih 7-8 metara na betonsku deku koja pokriva kotlovnicu. Naš nam je sugovornik kazao kako on nije prvi koji se penjao vatrogasnim ljestvama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Drama kod Koprivnice: Dječak (14) pao s krova sportske dvorane! Više na http://bit.ly/2Coj832 Novinar: Željko Rukavina

Posted by 24sata on 15. prosinca 2017

- U petak nije bilo nastave jer se u 19 sati treba održati Božićna priredba u kojoj sudjeluju učenici škole i djeca iz dječjeg vrtića, tako da nikoga nije bilo u školi kad se desio taj nemili događaj koji nas je sve zaprepastio – kazala nam je djelatnica škole koja u trenutku nesreće nije bila u školi.

Prije dva dana prijavljen je njegov nestanak

Inače, u Goli svi govore o tom događaju uz razne komentare, jer poznaju dječaka koji je do prije neku godinu bio i sam polaznik iste. U međuvremenu je zbog nesređenih obiteljskih prilika 'izmješten' iz mjesta koje se nalazi nedaleko Gole u Ivanec. Varaždinska je policija prije dva dana raspisala potragu upravo za njim jer se, kako su nam rekli u policiji, udaljio s mjesta boravišta. 

Policija: Riječ je o nesretnom slučaju

Glasnogovornik PU koprivničko – križevačke, Dražen Laljek, je isključio pokušaj suicida, kazavši kako se radi o nesretnom slučaju, o čemu će izvijestiti nadležno Općinsko državno odvjetništvo. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Obrađeno više od 99,5 posto biračkih mjesta: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno više od 99,5 posto biračkih mjesta: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti

Hrvatska bira 11. saziv Sabora odnosno 151 zastupnika. Građani svoje pravo mogu iskoristiti do 19 sati, kada se birališta zatvaraju
FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto