Obavijesti

News

Komentari 86

Curi poklonio odrubljenu glavu mladića s kojim ga je prevarila

Curi poklonio odrubljenu glavu mladića s kojim ga je prevarila
1

Nikita Raskazov (16) optužio je žrtvu, Artjoma Šustova (19), da je silovao njegovu djevojku Olenu Macenovu (17) na jednoj zabavi. Pozvao ga je da se nađu u parku i obračunaju...

VIDEO

Ruski tinejdžer zbog ljubomore je odrezao glavu mladiću s kojim ga je prevarila djevojka.

Nikita Raskazov (16) optužio je žrtvu, Artjoma Šustova (19), da je silovao njegovu djevojku Olenu Macenovu (17) na jednoj zabavi. Njih su se dvojica našli u parku grada Komsomolska na Amuru te se žestoko posvađali.

Šustov je inzistirao da je Olena bila ta koja je prišla k njemu i dosađivala mu, a kako je bio pijan nije joj mogao odoljeti, pišu ruski mediji koji se pozivaju na izjave policije i svjedoka. No, Nikita nije prihvatio njegovu priču te je započeo tučnjavu tijekom koje je iz ruksaka izvukao kuhinjski nož i njime dvaput ubo svojeg rivala u prsa. Šustov je još bio živ kad mu je Raskazov počeo odrubljivati glavu nožem. Kad je završio posao, zgrabio je odsječenu glavu za kosu, stavio je u vreću za smeće i spakirao u ruksak, kažu ruske DVnovosti.

Siberian Times je pak napisao da je obezglavljeno tijelo žrtve odvukao u drugi dio parka u kojem je na Šustova posložio njegove studentske skripte. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kad je sakrio tijelo, Nikita je otišao kući, svukao sa sebe krvlju uprljanu odjeću u ormar, otuširao se i otišao u krevet. Svoj je jezivi pohod završio sljedeći dan kada je otišao do svoje djevojke, priznao da je ubio Šustova te joj 'poklonio' njegovu odrubljenu glavu.

Prema policijskom izvještaju to je učinio kako bi djevojci 'dokazao svoju ljubav', što je kasnije priznao policiji.

Naravno, Olena je bila u potpunom šoku, a njezine izjave policija nije prenosila, iako jsu je ispitali, prenosi Daily Mail.

Inače, Olena je mjesec dana ranije na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju sa Šustovim, a svojem je dečku ubojici priznala da je spavala s njime.

Prema varijanti koju je njemu ispričala, Šustov ju je prisilio na odnos, no njezini prijatelji kažu da je ona sama počela ljubiti žrtvu na zabavi, a sljedeće jutro nije imala hrabrosti priznati vlastitu odgovornost pa je lagala da ju je njen ljubavnik zlostavljao.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag