Obavijesti

News

Komentari 34

Curicu (14) držali u kavezu za pse: Tijelo joj se deformiralo...

Curicu (14) držali u kavezu za pse: Tijelo joj  se deformiralo...
4

SAD: Djevojčica je preminula u listopadu prošle godine, a tijelo je policija pronašla u prosincu, zakopano u dvorištu obiteljske kuće, nakon što je netko prijavio da je nije dugo vidio. Uz nju, bilo je i tijelo starijeg brata

VIDEO

Tijelo Mary Crocker (14) prošle su godine u saveznoj državi Georgiji pronašli zakopano u dvorištu obiteljske kuće uz tijelo njezina starijeg brata Elwyna koji je nestao prije dvije godine, kad mu je bilo 14. 

Policija za smrt i zlostavljanje djece sumnjiči oca Elwyna Crockera koji nikad nije prijavio nestanak djece, njegovu suprugu Candice Crocker, njezinog brata Marka i majku Kim Wright te majčinog dečka Anthonyja Pratera.

Djevojčicu nagurali u kavez za pse

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Počelo im je suđenje, a detektiv koji je radio na slučaju na saslušanju je rekao kako je Mary prije smrti boravila u kavezu za pse, smještenom u kuhinji.

Tijelo joj se grčilo kako bi se prilagodila malom kavezu zbog čega su joj zglobovi bili natečeni.

Svih pet optuženih zlostavljalo je djevojčicu. Tukli su je, izgladnjivali ili davali joj smrdljivu hranu. Djevojčica je preminula u listopadu prošle godine, a tijelo je policija pronašla u prosincu nakon što su susjedi prijavili da je dugo nisu vidjeli.

Istraga je pokazala da je i dječak Elwyn bio zlostavljan, ali za njegovu smrt još nitko nije optužen. Kad su pronašli trupla, policija je u kući zatekla i treće dijete, 11-godišnjaka s cerebralnom paralizom kojeg su smjestili u udomiteljsku obitelj.

- Radim ovaj posao 41 godinu, ali skoro sam se rasplakao. Prizor je bio toliko strašan. Ne mogu razumjeti kako netko može to učiniti svojoj djeci - rekao je šerif okruga Jimmy McDuffie kada je vidio tijela.

Zakazale socijalne službe?

Djevojčica je pohađala školu tijekom godine kad je nestala, a njezinog su brata ispisali iz škole 2014. godine. Vjeruje se kako je bilo puno prijava za zlostavljanje Socijalnoj službi te je čak policija rekla da im je obitelj poznata, a 2012. i 2013. su zbog zlostavljanja morali ići i na edukaciju u Socijalnu službu. 

Susjedi i kolege iz škole također su svjedočili kako su djeca stalno trpjela batine. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji