Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Curicu oteli u parku, policija objavila fotorobot "svjedoka"

None Foto: New Jersey State Police

Noema Alavez, majka nestale curice tvrdi kako su istražitelji sugerirali da bi član obitelji mogao imati veze s nestankom curice, no obitelj tvrdi da to nije istina

Dulce Maria Alavez (5) je nestala 16. rujna dok se igrala s bratom na dječjem igralištu u Bridgetonu u američkoj saveznoj državi New Jersey.

Policija sumnja da je curicu oteo muškarac koji je vozio crveni kombi. Sada je objavljen fotorobot čovjeka kojeg bi policija željela ispitati vezano uz ovaj slučaj. Policija inzistirana na tome da nije riječ o sumnjivcu već o "potencijalnom svjedoku". Fotorobot je nastao nakon što je drugi svjedok dao njegov opis.

Noema Alavez, majka nestale curice tvrdi kako su istražitelji sugerirali da bi član obitelji mogao imati veze s nestankom curice, no obitelj tvrdi da to nije istina. Policija i dalje pokušava doći u kontakt s ocem curice koji je u Meksiku.

- I dalje se nadamo da će ju naći - rekla je baka curice Norma Perez Alavez, piše The Sun. Policija nudi i 52.000 dolara nagrade za informacije o nestaloj curici. Majka Noema je rekla istražiteljima da su kobnog dana išli na sladoled, a onda na igralište. Ona je bila u blizini i razgovarala je s osmogodišnjim rođakom. Kad se vratila na igralište našla je sina kako plaće.
- Mislila sam da su se igrali skrivača, a onda sam shvatila da Marie nema - kaže majka. 

Komentari (4)
  • Isti leonardo di caprio

    25. 10. 2019,   10:45
  • Ne razumijem? Šta ste objavili članak sa slikama da možda nije netko vidio kod nas? Samo širite paniku koja s nama nema veze

    25. 10. 2019,   09:43
  • Pa to je Leonardo di Caprio

    26. 10. 2019,   07:34