Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čuvarica tajni - poznata vidovnjakinja Nina

None Foto: Mark Winfrey (EyeMark)

Više sile podarile su mi moć vidovitosti već u ranoj mladosti. Svojoj baki Hani mogu zahvaliti što sam taj dar prihvatila otvorena srca i što me naučila kako da njime pomognem drugima

Ime mi je Nina. Više sile podarile su mi moć vidovitosti već u ranoj mladosti. Svojoj baki Hani mogu zahvaliti što sam taj dar prihvatila otvorena srca i što me naučila kako da njime pomognem drugima. Tarotom i vidovitošću se uspješno bavim više od 20.g. Moj životni poziv je da vam otkrijem istinu, odgovore i tajne za kojima tragate. Rješavam vas ljubavne boli, pomažem kod neuzvraćene ljubavi, prekida veza, kriza u vezi i braku. Uvijek vam dajem konkretne odgovore za sva životna polja: posao, novac, ljubav.

Dok sam bila dijete, pojavili su se moji prvi predosjećaji o budućim događajima. Tako sam saznala da sam svoj dar naslijedila od svoje bake Hane iz Bosne, seoske proročice. Kako sam rasla, vizije su postajale sve češće i jasnije oko mnogih događaja. U početku je to bio veliki teret za mene, no s vremenom sam shvatila da je moj dar nešto pozitivno i da moram naći način kako da ga podijelim s drugima. Predviđanje komplicirane trudnoće moje susjede Milje, spasilo je život maloj bebi Ani i promijenilo me u potpunosti. 

Moja intuicija me potaknula da potražim i naučim više o alternativnim tehnikama kako bih iskoristila svoj dar da pomognem i drugima. Posebno osjećam nadolazeću nesreću i rješavam ljubavne probleme. Tarotom i vidovitošću se uspješno bavim preko 20 godina i pomogla sam velikom broju ljudi. Tarot je za mene nešto poput ogledala duše, uz njega vidim vaše skrivene misli i osjećaje jer tarot karte izvlače na površinu sve informacije i istine koje koristite za donošenje odluka u vezi ljubavi, financija, posla, zdravlja i dr. Zovem ga tarotom istine jer uvijek daje precizne i točne odgovore ako mu pristupimo s vjerom i snagom da prihvatimo savjet koji će nas usmjeriti na pravi put. Pomoću tarot čitanja dajem vam drugačiju perspektivu za sve situacije i probleme s kojima se suočavate.

„Kad biste barem vidjeli ono što ja vidim. Znali bi da postoje odgovori koji će vam pokazati pravi put.“

Više o meni saznajte na www.tarot-istine.com.

064 600 700
tel 6,99 /mob 8,41 kn/min

SUNCE u.o. MRZLJAK 56, 10000 ZAGREB | OIB: 53989478776 | Info: 0992501470|+18

Tema: Promo sadržaj