Obavijesti

News

Komentari 184

'Da je ubojica dobio pravedniju kaznu, obojica bi sada bili živi'

'Da je ubojica dobio pravedniju kaznu, obojica bi sada bili živi'
2

Vjenceslav Arambašić je 2007. godine bio žrtva ubojice odvjetnika Vidakovića koji ga je tada zatočio u očevom odvjetničkom uredu i tražio 18.500 eura otkupnine

VIDEO

Vjenceslav Arambašić , kojeg je Viktor Tolj, ubojica odvjetnika Vlatka Vidakovića, prije osam godina zatočio u njegovom odvjetničkom uredu, tražeći veću količinu novca, rekao je ''da je pravosuđe prepoznalo i kaznilo to što je tada učinio, danas bi obojica bili živi''.

- Za to što je meni napravio dobio je smiješno malu kaznu, a modus operandi bio je gotovo identičan onom što je danas napravio. Ušao je u ured, tražio novac i prijetio ubojstvom meni, mom kolegi i sebi - rekao je Vjenceslav Arambašić.

Pokretanje videa...

24sata 00:20

Arambašića zatočio i tražio 18.500 eura otkupnine

Viktor Tolj (50) iz Osijeka je 20. ožujka 2007. upao u Arambašićev ured i s pištoljem kalibra 9 milimetara zatočio Vjenceslava Arambašića  i još jednog čovjeka slabijeg zdravstvenog stanja.

Nakon pola sata pustio je na slobodu muškarca koji je imao zdravstvene tegobe te preko njega od Vjenceslavova oca Radoslava zatražio isplatu 18.500 eura u kratkom vremenskom roku, prijeteći da će mu, ako mu se ne udovolji, ubiti sina.

Radoslav Arambašić je inače odvjetnik koji je u prvom dijelu postupka Branimiru Glavašu zastupao Gordanu Getoš Magdić , čiji je tadašnji iskaz teretio Glavaša.

Odvjetnik, koji je odmah alarmirao policiju, vrlo brzo je donio novac, nakon čega je otmičar pustio zatočenike i pobjegao.

Specijalci su ga kilometar dalje presreli na benzinskoj crpki u Trpimirovoj ulici i, bez upotrebe oružja, razoružali i uhitili. Kod otmičara su pronašli pištolj i novac koji je dobio kao otkupninu.

Tolj je za ovu otmicu odslužio tri godine zatvora .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 184
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...