Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Da nemamo 76 ruku ne bismo niti predložili Zdravka Marića"

None Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Činjenica jest da gospodin Orešković nema podršku stranke koja ga je predložila za ovu funkciju. On ako je razuman, a ja mislim da jest, promislit će prije dolaska u Hrvatski sabor, kaže Butković

Da nemamo 76 ruku, ne bismo niti predložili Zdravka Marića za mandatara, rekao je u ponedjeljak za NovuTV potpredsjednik HDZ-a i ministar u aktualnoj Vladi Oleg Butković. 
- Da nemamo 76 ruku i da nismo uvjereni u to, ne bismo niti predložili kandidata za premijera, gospodina Marića. Pričekajmo rasplet ove situacije. Danas je Predsjedništvo bila prilika da HDZ pokaže svoje jedinstvo, da smo složni u tome da ovu agoniju treba što prije završiti i da treba početi raditi. naravno, Hrvatskoj je potrebna stabilnost, potrebna joj je stabilna Vlada, a tu je naravno HDZ kao najodgovornija stranka koja to treba omogućiti - rekao je Butković. 
- Činjenica jest da gospodin Orešković nema podršku stranke koja ga je predložila za ovu funkciju. On ako je razuman, a ja mislim da jest, promislit će prije dolaska u Hrvatski sabor, o svojoj raspravi i o svemu onom što će govoriti - rekao je Butković. 

Komentari (105)
  • kume, Reiner je počeo mucati kad su ga pitali za 76 ruku, a ova obrnuta psihologija vam ne ide na ruku jer treba imati mozga za shvatiti je....a to nemate da vas sve skupe na jedno mjesto i zbroje...

    13. 6. 2016,   20:34
  • Hrvatska si ne može dopustiti takav luksuz da HDZ ne participira u vlasti još jedan mandat, zato ćemo učiniti sve što je moguće i nemoguće da u interesu Republike Hrvatske mi i dalje budemo na vlasti. Jest da mnogobrojni nevolitelji Hrvatske zazivaju prijevremene izbore, no drage Hrvatice i Hrvati, ne morate se brinuti, jer ako i nemamo još 76 ruku, ima načina i metoda kojima ćemo ih imati. Naravno da se pod te metode ne podrazumijevaju metode kao što su ucjenjivanje, potkupljivanje, prijetnje, zastrašivanja, maltretiranje, mučenje, otimanje, insceniranje i podmetanje, osim naravno ako to nije u interesu Republike Hrvatske! ...idemo dalje!!!...Novo doba nova snaga!!!...i ne daj bože prolazak kroz novu katarzu, a tako smo dobro obnovljeni, bez ikakvih kriminalnih elemenata u stranci!!!

    13. 6. 2016,   21:28
  • imate vi svašta, ali 76 ruku teško

    13. 6. 2016,   20:18