Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Da, ubila sam svog supruga. Stalno je tukao našeg mačka'

None Foto:

SAD: Žena iz Teksasa je priznala policiji da je ustrijelila supruga jer su se posvađali i zato što je on tukao njihovu mačku. Muškarac je prebačen u bolnicu gdje je preminuo

Žena iz Teksasa priznala je da je ustrijelila vlastitog supruga jer je tukao obiteljsku mačku, objavila je policija. Mary Harrison (47) uhićena je zbog ubojstva supruga Dextera (49) u njihovom domu u Dallasu, u nedjelju nešto prije 7 sati ujutro. 

Kad su policijski službenici stigli na mjesto zločina, Harrison ih je dočekala na ulaznim vratima. 

Policiji je rekla da se posvađala sa suprugom jer je on tukao njihovu mačku, piše Daily Mail.

Dexter je prebačen u lokalnu bolnicu, no već je bilo prekasno. Njegova je supruga uhićena i čeka podizanje optužnice za ubojstvo. 

Susjedi su za lokalnu radio postaju KTCT-TC rekli da se par sa svoja dva sina tinejdžera doselio prije nekih mjesec dana.

Kažu da se mačka nedavno izgubila, pa je Harrison zbog nestanka polijepila obavijesti po susjedstvu. No njezina ljubimica se nakon nekog vremena vratila kući. 

- Čovjek je ubijen zbog mačke? To je malo ludo. Nevjerojatno - izjavio je susjed Carl Phillips i u nevjerici dodao: 'Čovjek je izgubio život zbog ljubimca. Razumijem da ljudi vole svoje ljubimce, ali da netko umre zbog mačke...' 

Komentari (24)
  • Ako je istina da ga je koknula samo zbog mačke, neka ga je, zaslužio je ako se izživljava na biću koje se nemože braniti. To je neki slabić na2!

    5. 6. 2018,   09:27
  • Muški se potuce s drugim muškim ,a ne udaraju po slabijem i nemoćnom. To su tetkice.

    5. 6. 2018,   09:38
  • Najlakše se iživljavat na nemoćnim životinjama. Dobro da si ga sprašila.

    5. 6. 2018,   09:46