Obavijesti

News

Komentari 162

Ivica Dačić divlja u New Yorku: 'Bre, glupi ste koliko ste teški'

Ivica Dačić divlja u New Yorku: 'Bre, glupi ste koliko ste teški'
1

Nakon sjednice, dok sam pričala s izaslanstvima SAD-a i Velike Britanije, šef srpske diplomacije prišao mi je i počeo vikati na mene i vrijeđati mene i izaslanstva, rekla je veleposlanica Kosova Vlora Citaku

VIDEO

Na sjednici vijeća sigurnosti Ujedinjenih Naroda u New Yorku jedna od tema bilo je pitanje Kosova. Nakon sjednice - skandal.

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić verbalno je napao veleposlanicu Kosova Vloru Citaku, koja je pričala o ugnjetavanju Albanaca na Kosovu i Metohiji. 

- Nakon sjednice, dok sam pričala s izaslanstvima SAD-a i Velike Britanije, šef srpske diplomacije prišao mi je i počeo vikati na mene i vrijeđati. Rekao mi je: 'Ti s kojima s sjediš su vaši kolonizatori' - rekla je Citaku, koja je objavila i snimku incidenta.

POGLEDAJTE VIDEO

Odgovorila je Dačiću na engleskom jeziku, a ovaj joj je odbrusio:

- Ajde, bre, glupi ste koliko ste teško.

Dačić je poludio na izlaganje kosovske veleposlanice koja je rekla kako se u slučaju Kosova i Srbije radi o dekolonizaciji.

- Pa to je bezobrazluk! Kako netko može koristit taj izraz pred kolonijalnim silama koje su imale kolonije diljem svijeta, pred afričkim, južnoameričkim i azijskim zemljama koje su se oslobađale od kolonijalizma - rekao je Dačić nakon sjednice.

Dačić je dobar za kazalište

Kosovski šef diplomacije Behgjet Pacolli također je objavio snimku na kojoj se vidi kako se Dačić svađa s veleposlanicom u New Yorku.

- Srbijanski ministar dobar je za kazalište, ali prilično loš za diplomaciju. Njegovo ponašanje je sramotno. Da, već 20 godina uživamo u slobodi od srpskog kolonijalizma. To je gotovo, Kosovo je nezavisno - napisao je najbogatiji Albanac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...