Obavijesti

News

Komentari 62

Dadilja ubila bebu zbog plača; Policija: 'Čini se da se uzrujala'

Dadilja ubila bebu zbog plača; Policija: 'Čini se da se uzrujala'

Obitelj Dubovik prolazi kroz teško razdoblje nakon što je dadilja ubila njihova petomjesečnog sina Coopera. Maleni je bio nervozan jer su mu počeli rasti zubi, a dadilju to je živciralo...

VIDEO

Barbara Kendrick (65) uhićena je zbog ubojstva petomjesečnog dječaka Coopera Dubovika, prenosi People. Dječak je preminuo od ozljeda koje je zadobio kad ga je 65-godišnja dadilja bacila na pod vrtića za igru. Cooper je zadobio teške ozljede glave te je preminuo u bolnici. 

Cooperovi roditelji su išli na posao i svog petomjesečnog sina ostavili su na čuvanje kod Barbare Kendrick, koja je radila kao dječakova dadilja.

Barbara Kendrick priznala je da je nasilno bacila dječaka u vrtić za igru jer je bio nervozan te je kasnije popodne nazvala Hitnu pomoć.

Šerif policije u Jacksonvilleu, na Floridi izjavio je: 'Čini se da se malo uzrujala i planula'. Dodao je da je Barbara pokušala izbjeći pitanja, ali da je na kraju priznala da je bacila dijete.

'Moj sin je bio prekrasan. Nije ovo zaslužio, nije!'

- Uvijek je bio sretan i nasmijan - izjavila je njegova majka Teal Garvin i dodala da Cooper nije često plakao, ali da je zbog toga što su mu počeli rasti zubi bio pomalo nervozan.

- Nije zaslužio da mu se to dogodi. Bio je prekrasan. Nije to zaslužio - izjavila je Garvin.

- Neku večer, moj se suprug probudio, ružno je sanjao. Kune se da je čuo Coopera da plače te je otišao do njegove sobe i nije ga bilo. Coopera nije bilo - kazala je majka koja je još uvijek u očitom šoku.

Garvin poručuje drugim roditeljima da cijene vrijeme provedeno s djecom jer nitko ne očekuje da će mu se tako nešto dogoditi

- Cijenite svaki trenutak proveden sa svojom djecom, sve bih dala da čujem još jednom Cooperov plač - rekla je neutješna majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa