Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dalić: Ne rasipajte glasove na male stranke i neobične liste

None Foto: Andreja Thomas

HDZ-ova ministrica financija Martina Dalić pozvala je dan prije izborne šutnje sve građane da u nedjelju daju svoj glas HDZ-u i podrže program njezine stranke

Martina Dalić, HDZ-ova koordinatorica u 7. Izbornoj jedinici je posljednjeg dana kampanje pozvala sve glasače i simpatizere HDZ-a da iziđu na izbore jer su izbori dan kada odlučuju hrvatski građani, ali i da pri tome ne rasipaju svoje glasove na male stranke. Naglasila je da o rezultatima izbora neće odlučivati mediji, ankete, vlasnici medijskih kuća, Državno odvjetništvo ili bilo tko treći. 

- Odlučujemo mi hrvatske građanke i hrvatski građani i ovom prilikom ih pozivam da iskoriste svoju priliku, svoj sud i priliku kako bi izrekli svoj stav i dali potporu programu HDZ-a i njenim kandidatima. Posebno u 7. izbornoj jedinici treba znati da rasipanje glasova na male stranke i neobične liste, kojih u ovoj izbornoj jedinici ima dosta u biti znači glas za Kukuriku koaliciju i SDP. O tome treba voditi računa prilikom glasovanja. Stoga u nedjelju lista broj 9., lista HDZ-a – kazala je Martina Dalić te dodala: 

- Vidjeli smo jedan primjer rezultata, izglasavanje hrvatskog pristupnog ugovora u europskom parlamentu. Nikada se više u Europi, odluke koje se tiču Hrvatske, koje se tiču Europe neće donositi bez Hrvatske – kazala je Martina Dalić. 

Komentari (34)
  • Prognoza za vikend: U petak još magle, subota mjestimično sunčano, bez vjetra. U nedjelju pada HDZ

    2. 12. 2011,   15:22
  • Kakva premijerka takva i ministrica. U Nedjelju je buđenje i povratak u stvarnost. Nadam se da u Remetincu još ima mjesta jer lopova ima još.

    2. 12. 2011,   15:39
  • hahahahaha koja se javila...i to da podržimo "program " njezine stranke. Koji program??? 2. htv-a???

    2. 12. 2011,   15:27