Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dalićka ima vremena i za šalu: 'Sad se uzdamo u svetog Antu'

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva u neformalnom razgovoru s potpredsjednikom HGK Josipom Zaherom otkrila je možda i više nego je htjela...

I dok većina ljudi sa strepnjom prati što se sve zbiva s Agrokorom, ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade Martina Dalić otkrila je da se može s tim i našaliti.

Naime, kamera Nove TV snimila je Martinu Dalić u neformalnom razgovoru s potpredsjednikom Hrvatske gospodarske komore Josipom Zaherom. Zaher, koji je inače također jedan od bivših direktora Ivice Todorića, upitao je ministricu Dalić: 'Je li sve riješeno?'.

A Dalić je kroz smijeh odgovorila: 'Je, mo'š si misliti. Sad se uzdamo u svetog Antu'.  Nije poznato je li mislila na Antu Ramljaka, Vladinog povjerenika koji je dobio zaduženje da spasi Agrokor.

Snimku pogledajte OVDJE.

Inače, Ramljak se u utorak obratio javnosti, te je poručio kako će se do petka isplatiti plaće radnicima, te da će se na policama Konzuma za blagdane naći svježe meso. 

U isto vrijeme, agencija Moody's opet je snizila kreditni rejting Agrokora za jedan stupanj - s Caa1 na Caa2 te podigla vjerojatnost njegova stečaja s Caa1-PD na CA-PD, zadržavši negativne izglede.

Komentari (99)
  • Ovu su uhvatili, pa zamislite si koja je to sprdačina, koje ruganje na najjače kada je banda u privatnosti, pa niste valjda mislili da se oni iskreno živciraju oko ičega u ovoj državi...

    11. 4. 2017,   19:53
  • Nasmrkana!!!

    11. 4. 2017,   19:37
  • Zavidim Dalićkoj ! Vidi se po njoj da nabavlja prvoklasnu " vutru "..

    11. 4. 2017,   19:37