Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dalija Orešković objavila svoju listu kandidata za EU izbore

None Foto: Robert Anic/PIXSELL

Što se tiče programskih smjernica Starta, Bojan Glavašević je kazao da se njihov program temelji na antikorupciji, sigurnosti čovjeka, sigurnosti granica te sigurnosti pojedinca i tržišta

Čelnica stranke START Dalija Orešković predstavila je u subotu listu kandidata za izbore za EU parlament, javlja N1

Na listi se nalaze: Dalija Orešković, Bojan Glavašević, Nicole Kwiatkowski, Duje Prkut, Branka Lukačević - Gregić, Tomislav Žagar, Marina Pavković, Pero Mrnarević, Lejla Šehić Relić, Tonći Talaja, Igor Vlajnić i Nebojša Biškup

Što se tiče programskih smjernica Starta, Bojan Glavašević je kazao da se njihov program temelji na antikorupciji, sigurnosti čovjeka, sigurnosti granica te sigurnosti pojedinca i tržišta.

Dalija Orešković, iako na listi, nije novinarima otkrila hoće li osobno u Europski parlament, ali je istaknula da su njen glavni cilj parlamentarni izbori.

Komentari (51)
  • treba dobro išćitati između redova ku.škl. i paralelni program neovisnog pol . analiste ž.p. (1946. ) !!

    6. 4. 2019,   14:10
  • Davno sam ja napisao da je ova, svojim niskim izjavama, uvredama, omalovažavanjima, podcjenjivanjima svih i svakoga, samo skupljala glasove... To je bio "otvoreni lov" isključivo za EU i masnu lovu... a to što ona brine za Hr to "mačku objesiti o rep". Podcjenjuje i omalovažava i nas jer misli da ne kužimo. Puno se zeznula, i zbog toga ništa od sanjarenja i velikih apetita... u jame padaju i oni koji ih pod drugim kopaju.

    6. 4. 2019,   14:33
  • Samo naivci mogu vjerovati ovoj licimjernoj i prepotentnoj osobi.

    6. 4. 2019,   14:37