Obavijesti

News

Komentari 124

Damir Kajin pod ‘gasom’ udario u drugi automobil pa se svađao

Damir Kajin pod ‘gasom’ udario u drugi automobil pa se svađao
1

Saborski penzioner Damir Kajin (54) u subotu navečer dobio je prekršajnu prijavu zbog oštećenja auta na parkiralištu u Buzetu i remećenje javnog reda i mira

VIDEO

Saborski penzioner Damir Kajin (54) u subotu navečer dobio je prekršajnu prijavu zbog oštećenja auta na parkiralištu u Buzetu i remećenje javnog reda i mira. Kada je saznao da ga je policija prijavila, Kajin je ostao začuđen.

On se u subotu posvađao s grupom muškaraca, među kojima je bio i vlasnik Honde u koju je Kajin udario autom.

- To da policija prijavljuje mene a ne njih, ja to ne mogu shvatiti. Ti ljudi su nepropisno parkirali i zablokirali moj auto. Pažljivo sam se pokušao izvući s parkirališta. Taknuo sam branikom branik tog auta i četvorica njih odmah su iskočili iz kafića, okružili me unoseći mi se u lice te su mi prijetili da će me udariti u pleksus. Istina je da sam izlazeći iz auta rekao: “Kako vas nije stid da me napadate i prijetite” - prepričava Kajin, kojeg su alkotestirali.

Iz policije kažu kako je Kajin ‘napuhao’ 1,05 promila. Almir Mehmedović (40) iz Rijeke za čiju Hondu je zapeo Kajin kaže da je i on sam napuhao 0,66 promila alkohola, a puhali su i njegovi prijatelji. Međutim, negoduje zbog toga što mu policija nije rekla koliko promila je napuhao Kajin koji je po njemu jedva stajao na nogama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sam zvao policiju ne zbog štete koja i nije velika već zbog toga kako se Kajin bahato ponašao prema nama i to još u prisutnosti policije. To je neprimjereno ponašanje jednog bivšeg političara - kazao nam je Mehmedović. Bivši saborski zastupnik kazao je kako se ispričao muškarcima te da je htio sve mirno riješiti.

- Oni su mi prijetili i zvali policiju. I sada sam ja narušavao javni red i mir time što sam jedino rekao “Kako vas nije stid”, a oni nisu narušavali javni red i mir time što su mi prijetili vičući “Znamo mi tko si ti”, “Udarit ću te” i slično. To da mene policija prijavljuje, a ne njih koji su mi prijetili, ja sam začuđen. To ne da je smiješno nego potvrđuje da policija u Buzetu nema što raditi. Tko je vidio da se policija zove za ogrebotinu veličine špica noža. To mi liči na izvlačenje novca - zaključuje Kajin.

- Nešto prije 21 sat u Riječkoj ulici u Buzetu, muškarac (54) Nissanom je izlazio s parkirnog mjesta pri čemu je udario u Hondu dubrovačkih registracija u vlasništvu 40-godišnjeg muškarca - priopćili su iz istarske policije. Dodaju kako je Kajin tada izašao na parkiralište i počeo vikati te tako narušavao javni red i mir.

- Vikao je na parkiralištu, a alkotest je pokazao da je upravljao Nissanom s 1,05 promila. Zbog svega je zaradio prekršajnu prijavu - kaže Suzana Sokač iz Istarske policije.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.