Obavijesti

News

Komentari 29

Dan bez ručne: Auti oštećeni, a njihovi vozači dobili su kazne

Dan bez ručne: Auti oštećeni, a njihovi vozači dobili su kazne
4

Jedan automobil išao je 50 metara niz cestu prije nego što je upao u kanal. Vozač je našem čitatelju rekao kako se nije baš naviknuo na vožnju na nizbrdici...

VIDEO

Vozač mi je u šali kazao kako je u Pančevu sve ravno, pa se nije naviknuo povlačiti ručnu kočnicu. Otišao je po ženu, a kad se vratio, nije mu bilo vozila, rekao nam je čitatelj. 

Nesreću je fotografirao u utorak ujutro u Rovinju. Dodaje kako mu je automobil niz cestu otišao 50-ak metara i upao u kanal koji su prije toga iskopali radnici. Čini se kako je utorak bio “dan bez ručne kočnice” na području Istre. U Buzetu je kasno navečer slično učinio još jedan vozač.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11


- Vraćali smo se s utakmice. Ugledali smo kako sa zida na cestu visi automobil. Rekli su nam da je vozač skoknuo do bankomata i da nije povukao ručnu. Vozilo je palo s dva metra visine - kazao nam je drugi čitatelj koji je fotografije snimio oko 23 sata. Nesreće su nam potvrdili i u istarskoj policiji. Za prvu od njih kažu kako je riječ o Toyoti Verso kojom je upravljao državljanin Srbije (57).


- On je parkirao u Ulici krestinečkih žrtava, a da nije provjerio je li dobro osigurao vozilo. Vozilo je u jednom trenutku samo krenulo naprijed i desnim kotačem upalo u kanal u kojem se odvijaju javni radovi - opisala nam je Nataša Vitasović iz istarske policije. 

Vozaču su naplatili novčanu kaznu. Istog dana oko 22 sata u Buzetu je još jedan vozač također zaboravio podignuti ručnu kočnicu prilikom parkiranja. Policija kaže da je vozač (42) iz Buzeta svoj VW Golf parkirao na Trgu fontana.

- Također nije podigao dobro ručnu kočnicu, pa je vozilo u jednom trenutku krenulo unatrag preko parkirališta, travnate površine i preko zida - kazala nam je policija. I to vozilo je oštećeno, a vlasnik je također zaradio novčanu kaznu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a