Obavijesti

News

Komentari 36

Dan Oružanih snaga: Neke će ceste biti zatvorene za promet

Dan Oružanih snaga: Neke će ceste biti zatvorene za promet
1

Molimo sve građane i sudionike u prometu za strpljenje te na poštivanje postavljene prometne signalizacije i upute policijskih službenika, objavila je PU zagrebačka

VIDEO

Od petka, 26. svibnja do ponedjeljka, 29. svibnja 2017. na području Grada Zagreba održat će se više događanja povodom obilježavanja Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske, zbog kojih će biti uspostavljena  posebna regulacija prometa na više lokacija u Zagrebu  i to:

- od petka 26. svibnja 2017. od 13 sati do nedjelje, 28. svibnja 2017. do ponoći zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje svih vozila i za promet se potpuno zatvara Aleja Matije Ljubeka od Hrgovića do Hrvatskog sokola na SRC Jarun radi prezentacije opreme i tehnike OSRH i pokaznih vojnih vježbi.

- subota 27. svibnja 2017. u vremenu od  11 do 15 sati za promet se povremeno zatvaraju Zrinjevac – Praška - Teslina – Preradovićev trg – Margaretska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića – Bakačeva – Kaptol radi kretanja kolone Puhačkog orkestra OS RH koji će tijekom hodnje izvoditi glazbeni program.

- subota 27. svibnja 2017. u vremenu od 11 do 15 sati za promet se povremeno zatvaraju Ćirilometodska – Trg svetog Marka – Kamenita - Radićeva – Trg bana Josipa Jelačića – Bakačeva – Kaptol radi kretanja kolone Velike smjene straže i Počasne bojne koji će izvoditi program smjene straže na Trgu svetog Marka, a na Trgu bana Josipa Jelačića vojno-akrobatsku vježbu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- subota 27. svibnja 2017. u vremenu od  6 do 13 sati zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje za sva vozila osim vozila MORH-a i HV-a s južne strane Crkve Svete Mati Slobode na Jarunu. 

ponedjeljak 29. svibnja 2017. u vremenu od  6 do 18 sati zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje za sva vozila osim vozila MORH-a i HV-a na parkiralištima na istočnoj strani Trga Stjepana Radića od zgrade Gradskog poglavarstva do KD „Vatroslav Lisinski“.

Vozačima se preporučuje da u subotu u vrijeme održavanja događanja izbjegavaju odlazak prema užem centru Zagreba i Gornjem gradu, te da izbjegavaju navedene prometnice kojima će se kretati kolona pješaka.

Obilazni pravci za vrijeme zabrane prometa u pravcu istok – zapad su:
Boškovićeva – Hebrangova – Klaićeva;
Jagićeva – Kršnjavoga – Žerjavićeva – Trenkova – Hatzova.
Obilazni pravci za vrijeme zabrane prometa u pravcu sjever - jug su:
Mesnička – Streljačka – Tuškanac – Cmrok – Jurjevska – Mlinarska;
Gupčeva zvijezda – Medveščak – Ribnjak – Palmotićeva.

Vozače i vlasnike upućujemo da pravovremeno uklone svoja vozila s mjesta gdje to neće biti privremeno dopušteno, zbog osiguranja događanja.

Molimo sve građane i sudionike u prometu za strpljenje te na poštivanje postavljene prometne signalizacije i upute policijskih službenika i pripadnika Vojne policije na osiguranju navedenih događanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora