Obavijesti

News

Komentari 344

Thompson proslavu Oluje ove godine seli iz Čavoglava u Knin

Thompson proslavu Oluje ove godine seli iz Čavoglava u Knin
1

Na internetskim stranicama sv. Ilije iz Kljaka u ime Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama fra Ilija Mikulić napisao je da se proslava seli u Knin

VIDEO

Na internetskim stranicama sv. Ilije iz Kljaka u ime Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama fra Ilija Mikulić napisao je u ponedjeljak da se proslava seli u Knin.

- Poštovani prijatelji! Zahvalni Bogu na daru slobode, braniteljima na  žrtvi u ostvarenju tisućljetnog sna neovisne države Hrvatske, a prigodom dvadesete obljetnice proslave veličanstvene pobjedničke vojno - redarstvene akcije "Oluja" te duboko promišljajući izazove vremena, Odbor za proslavu Dana Pobjede - Čavoglave poziva sve prijatelje, posjetitelje, ljude dobre volje da se ove godine povodom velike obljetnice okupimo u zajedništvu i radosti u kraljevskom gradu Kninu.

Svojim dolaskom budimo svjedoci zahvalnosti i snage u očuvanju spomena na dane ponosa i slave - napisao je fra Ilija Mikulić.

Poveznica na vijest je stavljena i na službene internetske stranice najpoznatijeg Čavoglavčanina, pjevača Marka Perkovića Thompsona. Na njegovim službenim Facebook stranicama također je vijest prenesena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Administrator je dao i pojašnjenje: 'Poznata je činjenica da Thompson zastupa da se Dan pobjede slavi u svakom mjestu pa tako i u Čavoglavama. Za ovu 20. obljetnicu sama proslava, kako je odbor odlučio, biti će u Kninu, gdje će nam naravno pjevati i Marko'.

Nastup Thompsona potvrdila i Josipa Rimac

Da će Marko Perković Thompson 5. kolovoza slaviti pjevajući na koncertu u Kninu, a ne kao posljednjih 14 godina na paralelnoj proslavi u svojim rodnim Čavoglavama, potvrdila nam je i gradonačelnica Knina Josipa Rimac.

- Ta objava samo je potvrda razgovora i dogovora koje smo vodili do sada. Sutra ujutro formirat će se odbor za proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana Hrvatskih branitelja u Kninu i vrlo skoro će se znati sve pojedinosti, pa tako i one koje vas sada zanimaju oko koncerta - rekla nam je Josipa Rimac, potvrdivši da će u radu kninskog odbora sudjelovati i ljudi iz Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama, poput fra Ilije Mikulića i drugih.

- Radimo već dugo, a posebno posljednjih godinu dana kako bismo dostojno proslavili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan Hrvatskih branitelja u Kninu, jer radi se o velikom jubileju velikog događaja. Zahvalnost ćemo obilježiti otvaranjem velebne Crkve Gospe velikog hrvatskog krsnog zavjeta, pobjedu otvaranjem spomenika dr. Franji Tuđmanu, braniteljima ćemo posvetiti Muzej Oluje na kninskoj tvrđavi, a na kraju ćemo ovim velikom koncertom pokazati zajedništvo i jedinstvo hrvatskog naroda - rekla nam je Josipa Rimac.

Ona je i prijašnjih godina pokušavala s Markom Perkovićem Thompsonom dogovoriti da se objedine kninska i čavoglavska proslava Oluje, odnosno da on ne organizira paralelnu, ali do sada je uspjela postići samo to da on kavu u Kninu stavi u protokol svoje proslave.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 344
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a