Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Danci su postavili čak 11.000 božićnih jelki u glavnom gradu

None Foto: 24sata Video 6

Zimska čarolija krenula je, logično, sa sjevera. Danci su se ove godine pobrinuli za to da glavni grad blista u punom sjaju. Za to su osigurali čak 800 tisuća svjetala

Vrt Tivoli u Kopenhagenu već je tradicionalno božićno utočište za građane i turiste. Ondje se, osim silnih svjetala i ostalih božićnih ukrasa, može uživati u kuhanom vinu i specijalitetima. Radnici tvrde da tijekom božićnih praznika prodaju preko 2200 litara kuhanog vina.

POGLEDAJTE VIDEO: Čarolija kojoj je teško odoljeti

Na ukrašavanje je utrošeno 11 tisuća jelki, 30 tisuća ukrasa i čak 800 tisuća božićnih svjetala.

Blagdansko ukrašavanje Zagreba trenutno je u tijeku, a ubrzano se radi i na postavljanju klizališta na Tomislavcu. Kako je to izgledalo prošle godine, prisjetite se uz pomoć videa.

POGLEDAJTE VIDEO: Blagdanski Zagreb snimljen iz zraka

Komentari (13)
  • Po mojem misljenju je to malo prerano. Vec sam na zadnjem zivcu. Na poslu, u ducanima, svuda oko mene bozicne pjesme pa ja nikuda ne idem, naravno na posao moram. Bila su to dobra vremena kada na Badnjak dovuces bor ili grane, okitis i onda imas bozansko krkljanje, sarma pecenica i vinceko a prije pol noci ides na misu, vratis se doma, opet bozansko krkljane. Hvali mi jos uvijek jedan stari covjek koji je rano na Bozic dosao i pokucao na prozor, tata je otvorio, pocastio ga rakijom a onda smo dobili blagoslov za cijelu godinu. To su bili dobri stari dani.

    17. 11. 2015,   01:48
  • Prava čarolija :)

    16. 11. 2015,   23:45
  • nije to nista london je okicen vec u 10 misec... pretjerano i po meni bozic je izgubija svaki smisao..spao je na to da je bozic samo ako se kupuje i darovi nose... tuzno...dobro moslavka pise.

    17. 11. 2015,   06:59