Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Daniela traže po cijeloj Europi: 'Idem ubiti ljude pa se vratim'

None Foto: Police Bielefeld 2

NJEMAČKA NA NOGAMA Daniel Vojnovic (31), porijeklom iz Srbije, pobjegao je prošli tjedan dok je bio u posjetu svojim roditeljima u gradu Bad Salzuflen. Dvojici čuvara je pobjegao kroz prozor

Daniel Vojnovic (31) je, upozorava njemačka policija, opasan i nepredvidljiv te je u bijegu. Owl24.de piše da su mu dijagnosticirali disocijalni poremećaj ličnosti te da je rekao terapeutu kako planira ubiti više ljudi i nakon toga se vratiti u zatvor.

Njemački mediji zbog toga se pitaju da li će sada, dok je na slobodi, još proširiti svoju listu.

No, u zatvoru JVA Werl tvrde da nije istina kako Daniel ima 'listu za odstrel'. Kažu kako u tom slučaju nikako ne bi mogao izaći iz zatvora.

Daniel, porijeklom iz Srbije, pobjegao je prošli tjedan dok je bio u posjetu svojim roditeljima u gradu Bad Salzuflen. Veći dio svoje kazne od tri godine i osam mjeseci je odslužio pa su mu prošle srijede dozvolili da ode doma. Bio je u zatvoru zbog nanošenja teških ozljeda glave.

Foto: Njemačka policija

Daniel je bio u pratnji dvojice čuvara. No u jednom trenutku je pobjegao kroz prozor i odvezao se u Opel Zafiri svojih roditelja. Čuvari su odmah krenuli za njih no nisu ga uspjeli uhvatiti. Sada ga traži policija u cijeloj Europi. 

Daniel je visok 1,85 metara, ima ćelavu glavu i nosi gustu dugu bradu. U trenutku bijega nosio je plave traperice, svjetle cipele i smeđu kožnu jaknu. Pobjegao je u srebrnoj Opel Zafiri njemačkih registracijskih oznaka LIP-NV 102.

Komentari (65)
  • ček ček ček....takav lik je na slobodi i može van u posjet roditeljima??!?!?!? izgleda da nije jedino naše pravosuđe u banani

    25. 3. 2019,   09:28
  • pa zasto ga traze kad je rekao da ce se vratit, ....

    25. 3. 2019,   09:55
  • Stvarno kreten. Vecinu kazne odsjedio i sada ide bjezati.

    25. 3. 2019,   08:45