Obavijesti

Promo sadržaj

Dare to create: Adidas Hard Wired kolekcija kopački

Dare to create: Adidas Hard Wired kolekcija kopački
3

Kako nova sezona nacionalnih liga u Europi uveliko kreće, ljubitelji nogometa moći će vidjeti kako ove modele kopački nose neki od najboljih igrača na svijetu

Adidas Football je predstavio novu kolekciju kopački Hard Wired, sa upečatljivim i osvježavajućim bojama za svaki od svoja četiri modela – COPA, PREDATOR, X i NEMEZIZ. Kako nova sezona nacionalnih liga u Europi uveliko kreće, ljubitelji nogometa moći će vidjeti kako ove modele kopački nose neki od najboljih igrača na svijetu, uključujući Lionela Messija, Paula Pogbe, Mohameda Salaha, Paula Dybala i drugih.

Hard Wired kolekcija kopački donosi novi izgled i izuzetnu paletu boja, počevši od solarno zelene, preko aqua plave i magente. Međutim, PREDATOR, COPA, X i NEMEZIZ ne ističu se samo po boji, već i po kvaliteti, udobnosti i osjećaju tijekom igre.

Model COPA je stvoren za sve nogometaše koje odlikuje vrhunski kontakt s loptom, a sada stiže u čudesnoj solar zelenoj boji, s crnim COPA logom na peti. PREDATOR je model kao stvoren za igrače koji su neustrašivi kreatori na terenu, jer im osigurava izuzetnu kontrolu tokom kretanja. Sada ima svijetlo plavo gornjište, u kombinaciji s crnom bojom na dijelovima kopačke koji daju podršku zglobu, i žutim momentima na čepovima kopačke.

Adidas X model, napravljen za nogometaše izuzetne brzine, “obučen” je u plavo s jasnim X logom na peti, dok je Adidas NEMEZIZ, dizajniran za nogometaše od kojih se očekuje neočekivano, sada u boji magente sa crno-bijelim detaljima.

Adidas Hard Wired kolekcija kopački dostupna je u Sport Vision trgovinama i online. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura