Obavijesti

News

Komentari 70

'Daruvarac me prolio pićem pa sam izvukao nož i dva kamena'

'Daruvarac me prolio pićem pa sam izvukao nož i dva kamena'

Kada sam pao Daruvarac me udario nogom u glavu. Krenuo mi je uzeti nož i tako se sam porezao. Ovaj drugi koji je bio s njim me gnječio i davio, priča Basa. Policija je pustila Daruvarca i prijatelja, a Basu će prijaviti

VIDEO

Na parkiralištu trgovinskog centra Supernova u automobilu su se nalazili Darko Kovačević Daruvarac (32) i njegov prijatelj Igor B. (36).  

Prema policijskom izvještaju, sa suvozačeve strane automobila prišao im je Ivan Basa (35) i Daruvarcu uputio prijetnje te mu oštrim predmetom mu pokušao nanijeti tjelesne ozljede.

Daruvarac je tom prilikom lakše ozlijeđen dok su na vozilu nastala oštećenja. Kada su se pokušali vozilom udaljiti s parkirališta, 35-godišnjak je prema vozilu bacio kamenje. Nakon toga su se zaustavili i krenuli za 35-godišnjakom prema trgovačkom centru, gdje je u unutrašnjosti pao na pod i tom prilikom su ga uhvatili.

Do sukoba je došlo u srijedu u 16.20 sati u Ulici akcije Maslenica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Što je jazavče?, rekao mi je Daruvarac iz bijelog Mercedesa prije nego što je počeo incident koji je kulminirao ispred trgovine u Trgovačkom centru Supernova, ispričao je 35-godišnji Zadranin Ivan Basa, piše Zadarski.hr. 

Basa opovrgava navode da je on prvi u srijedu poslijepodne nožem napao i udario 32-godišnjeg Darka Kovačevića Daruvarca u fizičkom obračunu zbog kojeg je intervenirala policija i sve ih privela.

Daruvarac ponovno na policiji! Prijatelj se tukao, on gledao?
Daruvarac ponovno na policiji! Prijatelj se tukao, on gledao?

- Prišao sam da vidim je li to on, a nakon što me vidio i nazvao jazavcem, odvratio sam mu što je p... nakon čega me zalio pićem iz limenke po licu. Situacija je bila prijeteća, pa sam uzeo dva kamena, a i izvadio sam nožić, legalni, dug četiri prsta, malo nazubljen. Htio sam ih prestrašiti, no on i prijatelj su me stali gađati kamenjem, pa sam pobjegao u Supernovu. Krenuli su za mnom, a ja sam se sapleo i pao - kaže Basa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:27

- Kada sam pao Daruvarac me udario više puta nogom u glavu. Krenuo mi je uzeti nož i tako se sam porezao. Ovaj drugi koji je bio s njim ima 130 kilograma, on me gnječio i davio. Nisam mogao disati, Da nije bilo drugih ljudi izgubio bih svijest - rekao je Basa.

Prije toga je zbog jakih bolova u glavi zatražio i liječničku pomoć u zadarskoj Općoj bolnici gdje je prevezen i Daruvarac koji je u obračunu porezao šaku.

- Zna on tko sam ja, zato me i napao. On je pretukao tu jadnu curu, a ja sam stao u njezinu obranu. Prozivao sam ga i na društvenim mrežama. Mislim da je odavno trebao biti u zatvoru, no očito je da u ovoj državi ništa ne funkcionira kako treba. Postalo je neizdrživo, a pitanje je što će se sve zbog ove situacije još dogoditi. Postalo je opasno - rekao je Basa za Zadarski.hr.

Policija provodi kriminalističko istraživanje nad Basom zbog kaznenih djela pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede te prijetnje, kao i oštećenja tuđe stvari.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21