Obavijesti

News

Komentari 109

Daruvarčev frend: Bio je s njim kad je tukao, a i kad se zabio...

Daruvarčev frend: Bio je s njim kad je tukao, a i kad se zabio...
2

“Moj brat Ante”, kako ga naziva Daruvarac, bio je i svjedok u sudskom procesu za premlaćivanje djevojke. Tvrdi da ga je u kafiću Chill Out pokušavao spriječiti da još više ne ozlijedi 18-godišnjakinju

VIDEO

Bio je s njim u noći na četvrtak, kad se pri velikoj brzini zabio u zaštitnu ogradu u Zapužanima kod Benkovca, nakon čega je Darko Kovačević Daruvarac odbio test na alkohol i droge. Pa izašao van na slobodu...

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Pokretanje videa...

01:13

Bio je u Daruvarčevu društvu i prošle godine, kad je brutalno prebio 18-godišnju djevojku u zadarskom kafiću Chill Out. Ante Kokić (27) najbolji je prijatelj Darka Kovačevića Daruvarca, nepravomoćno osuđenog na pet godina zatvora za iživljavanje nad bivšom djevojkom. Dok se čeka pravomoćnost presude, Kovačević i dalje upada u nevolje, a skupa s njim i Kokić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Doduše, on nije tukao djevojku i, prema svemu sudeći, nije bio vozač, već suvozač u nesreći kod Benkovca. No netko je iste večeri kad su se zabili u zaštitnu ogradu na Instagramu objavio snimku iz unutrašnjosti automobila koji juri preko dvjesto na sat. Čak i da su vozili autoputom, još su na snimci jurili debelo preko dopuštenih 130 na sat. Na snimci s Instagram Storyja ne vidi se lice vozača ni suvozača, na policiji je da utvrdi je li snimljena baš te večeri kad su imali nesreću, jer je tu noć objavljena, te je li vozač možda Kokić, Daruvarac ili netko treći.

Umjesto u zatvoru, Daruvarac na koncertu: Grlio se s Kitićem
Umjesto u zatvoru, Daruvarac na koncertu: Grlio se s Kitićem

“Moj brat Ante”, kako ga naziva Daruvarac, bio je i svjedok u sudskom procesu za premlaćivanje djevojke. Za pretpostaviti je da je Kokić na suđenju zatvorenom za javnost ponovio sve što je stajalo u njegovu demantiju verzije događaja koju je ispričala žrtvina majka.

- Na snimkama se jasno vidi da sam sprečavao Daruvarca da još više ne ozlijedi djevojku - stajalo je u demantiju, u kojem je Kokić poručio i kako nije istina da je došao do WC-a u kojem je Daruvarac bio s djevojkom i zatvorio vrata, da nije istinita ni tvrdnja žrtvine majke kako je on bio taj koji je pojačao muziku da se ne čuje kako Daruvarac tuče djevojku. S obzirom da nije bio optuženik, već samo svjedok u procesu, istražitelji su mu povjerovali.

Daruvarac: Neću bježati nigdje. Žrtva razmišlja da ode iz Zadra
Daruvarac: Neću bježati nigdje. Žrtva razmišlja da ode iz Zadra

Ante i Daruvarac tog dana su u kafić navodno došli s proslave blagdana sv. Ante, jedna svjedokinja je na suđenju rekla kako je vidjela da je Kovačević "taj dan od 14:30 sati na fešti pio whiskey i vino u velikim količinama, a u kafiću je uzeo bocu whiskeya". Tvrdila je da je bio vidno pijan što je zaključila na temelju teturanja kojeg je uočila s terase kafića. Njezin je iskaz trebao ići u prilog tezi obrane da je Daruvarac bio neubrojiv uslijed konzumiranja alkohola i steroida. Tadašnji Daruvarčev odvjetnik čak je priložio sudu znanstveni rad pod naslovom "Anabolici uzorkuju agresiju", nadajući se da će to ići u prilog Kovačeviću. 

Prije tri godine Kokić je, inače, na Facebook profilu Daruvarca nalijepio karikaturu neprimjerenog sadržaja u kojoj Oliva s masnicom na oku pita Popaja:

“Dragi, ako poljubim nekog momka, a volim te, da li to znači da te varam?” A Popaj joj odgovara: “Draga, ako te opalim ljevicom, a dešnjak sam, jesam li te udario?”

Daruvarca su osumnjičili da je izazvao nesreću kod Benkovca
Daruvarca su osumnjičili da je izazvao nesreću kod Benkovca

Pod jedan drugi Daruvarčev post Kokić je ranije komentar: "Ako je ubijem to će biti iz ljubavi." 

Bilo je to nekoliko godina prije nego što je Daruvarac brutalno pretukao djevojku. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a