Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Daruvarcu ukinuli sve mjere, može se približiti i svojoj žrtvi

Komentari (202)
 • Haha majko mila. Pravosuđe I zakoni dno dna, a nebih se čudio da okrive I strpaju u zatvor umivaonik kojeg je razbio kada je tukao sa njenom glavom.

  6. 2. 2019,   16:29
 • Kakva je ovo drzava? Kakvu posluku porati?

  6. 2. 2019,   16:26
 • Mlađan, daruvarac ,aljmedi ,komšić ,keljemndi svi na procaun jedu piju sude im vjezbaju ubijaju i jos se moras bojat jel izlazi pa ce malo poremecen pucat po svima Hitno drzavi mjenjat ime hitno u idiotistan

  6. 2. 2019,   16:42
 • Neko se ruga s nama građanima ove jadne države

  6. 2. 2019,   16:26
 • Može je i oženiti

  6. 2. 2019,   16:34
 • Znači sve dokumente su mu vratili, moći će pobjeći preko granice. Da li je to namjerno tako učinjeno? Da li ga to naše krivosudstvo zapravo pušta na slobodu u drugu državu?

  6. 2. 2019,   16:33
  • Zato što po zakonu to moraju.

   6. 2. 2019,   16:35
  • to samo znači da takve nakaradne zakone pod hitno treba mijenjati. Što čeka ministar pravosuđa?

   6. 2. 2019,   16:37
  • Ministar pravosuđa nije taj koji mijenja zakone, već zakonodavna vlast.

   6. 2. 2019,   16:39
  • Ne znam, mislila sam da sve zakone najprije predlaže Vlada, ovdje uz zakonodavnu vlast (a za ovaj resor je zadužen ministar pravosuđa), pa zatim ide u proceduru u Sabor na barem tri čitnaja, pa ih onda zastupnici uz amandmane ako ih ima nadopunjuju, i na kraju izglasavaju i usvoje.

   6. 2. 2019,   16:48
  • A pa i pustaju ga zato da pobjegne,kao sto su i Mamica i jos par njih,sve je to smisljeno i za lopovsku drzavu kakva je RH je normalna stvar.

   6. 2. 2019,   16:49
  • @Luna Tako je, ali glavnu riječ ima na kraju Sabor, a čije zastupnike biramo mi. I oni bi trebali biti naš glas, ali smo banana što kao narod što kao država i onda imamo ovaj cirkus. @laky Pustili su ga jer ga po zakonu moraju pustiti.

   6. 2. 2019,   16:52
  • laky, eto moj gornji komentar se odnosi baš na ove konstatacije koje si naveo, uz ispravak da RH nije lopovska država (barem ne svi koji u njoj žive, u svakom žitu ima kukolja), ali da, imamo nedorečene zakone, rupe u zakonu kojima se mnogi služe godinama, imamo i lijene i nesposobne ministre i ostale političare koji bi te zakone morali već odavno promijeniti ako se vidi da nam mnogi zakoni ne valjaju.

   6. 2. 2019,   16:58
  • PutZaNigdje, eto upravo to sam i rekla, Sabor, odnosno zastupnici na kraju donose zakone dizanjem ruku. Zna se čiji većinski zatupnici zapravo donose zakone. Vjerujem da su ovi zakoni još od Šeksa prije 20-tak godina, doista kad se vidi da zakoni ne valjaju, zašto se ne ide u izmjene. Tu ja krivim Vladu i nadležno ministarstvo i zato velim da su lijeni i nesposobni.

   6. 2. 2019,   17:02
  • Ma ovo je užas Luna, ZKP su mijenjali nedavno na još gore.

   6. 2. 2019,   17:06
  • Nisam baš u toku sa izmjenama, ali čini se da zapravo onda nisu ništa promijenili, ili kao što kažeš na gore. Valjda samo neke kozmetičke promjene. Sjećam se da je Bošnjaković govorio da će se mijenjati zakoni, upravo zbog sve učestalijih zlostavljanja upravo nakon tog Daruvarca, pa sam mislila da samo što nisu to učinili.

   6. 2. 2019,   17:10
  • komentar ;)

   8. 2. 2019,   15:00
 • Gdje ste ljubitelji HDZ-a? Dali vidite ovo što se događa u RH ili vam je stalo samo da vašeg dupeta?

  6. 2. 2019,   16:40
  • Trodioba vlasti: zakonodavna, izvrsna i sudbena. Sudbena vlast je samostalna i neovisna. Sto s tim ima HDZ? Ili je HDZ kriv i sto je tebe majka rodila, sto je ovaj lik nalupao onu nesretnicu ili sto ja znam zasto? Naporni ste vise s prozivanjem neke stranke, ova drzava je trula... Da svi vi koji pljujete po HDZ-u (a ima vas malo more) izadete na izbore - HDZ bi bio treca stranka po redu - koliko ga ne volite... Dajte vlast Zivom zidu, pa cete vidjeti gdje smo tek onda.

   6. 2. 2019,   17:14
  • Zaboli njih ku...na za običan puk. U se na se i poda se. Pršut na čelo i baš te briga.

   6. 2. 2019,   17:15
  • Netko novi,kako nije kriv. Pa na vlasti su umjesto da rade za narod njih jedino interesira vlastiti đep. Sudstvo nam nije samostalno već duboko nemoralno i korumpirano a to vlasti paše.

   6. 2. 2019,   17:24
  • Ali svi su takvi, nema gorih ili boljih... Svatko gleda sebe, mozda bi mi svi bili takvi da se docepamo vlasti - to ne znamo...

   6. 2. 2019,   17:26
  • Kormilar,gdje si bio prije tri ili vise godina sa tvojim SDPom,i pravnicima, Miljenicem, Grbinom, Milanovicem, Baukom i ostalim „ pravnim velicinama „ spavao si? I radovao hrvatskom pravosudju,jesi li onda nekog prozivao? Zasto SDP nijemjenjao taj zakon?

   6. 2. 2019,   17:35
  • Kormilar odgovori kratko i jasno da li je ta vrijeme vladavine sdp-a bilo drugačije ? ili zauvijek šuti

   6. 2. 2019,   17:36
  • Misko,bolje prsut na celo,nego petokraka na celo.

   6. 2. 2019,   17:36
  • Netko_novi, slabo ti je to opravdanje! Tako bi u demokraciji trebalo biti, ali nažalost nije! Naime, vladajući HDZ se potrudio da na rukovodeća mjesta u javnim institucijama (USKOK, DORH, policija, pravosuđe, hrvatski sabor) postavi svoje ljude (uhljebi), koji provode njegovu politiku, te su pod njegovom kontrolom sve tri poluge vlasti u RH. Za svaki slučaj tu je i politički Ustavni sud, kao četvrta poluga vlasti, koji će posvjedočiti da je vlada uvijek u pravu! Pljačka i kriminal svake vrste u RH je odabranima dopušten i stimuliran, jer umjesto da se HDZ bori protiv korupcije on se u hrvatskom saboru pomoću nje održava na vlasti! Dokaz da je Ustavni sud pod kontrolom vladajućeg HDZ-a su nepravomoćne presuda Vrhovnog suda Sanaderu za prodaju upravljačkih prava INE - Molu i HDZ-u o pljački Hrvatske, koju je poništio Ustavni sud RH! Znači ti pristaješ da ovu državu vodi HDZ iako svi vidimo da je vodi prema propasti! Naime 73% građana Hrvatske tvrdi da HDZ ne vodi dobro ovu državu! Zahvaljujući HDZ-u ovo što danas imamo u RH je čista diktatura jedne stranke, što smo mislili da je ostalo iza nas! Doći će vrijeme da će se članstvo u HDZ-u kriti kao što zmija krije noge! A, zna se zašto!

   6. 2. 2019,   17:48
  • bbbdado, ne znam na osnovu čega si ti zaključio da sam ja ljubitelj SDP-a? Možda zato što kritiziram HDZ? Krivo! Zapamti, jednom zauvijek: ako kritiziram HDZ to automatski ne znači da sam ljubitelj SDP-a, već da se HDZ na vlasti jednostavno ne ponaša kako treba! I HDZ i SDP su nastali iz SKH i kao takvi danas isto razmišljaju! Kad dođe vrijeme te će se dvije stranke ujediniti da bi ostali na vlasti! Treba tražiti nova lica na hrvatskoj političkoj sceni, jer ova dosadašnja nisu ponudila većini hrvatskih građana bolji život i nadu za bolju budućnost!

   6. 2. 2019,   17:59
  • bbbdado, Tko je postavio ovakav sustav pravosuđa u RH, ako ne HDZ! Iz zakona razvijenih kapitalističkih država uzmu samo ono što im paše, a ostalo preskoče, jer su kod njih i škare i platno! Ministar pravosuđa Božinović će mi dati adresu! Naime, tek kad se narod zbog nekog slučaja uzbuni i počnu demonstacije, onda mijenja pojedine zakone! Do tada ništa! To nije slučajno, jer je izvršena priprema terena za pljačku državne imovine! Zašto se dopušta da oni koji su opljačkali mogu pobjeći u BiH van domašaja hrvatskog pravosuđa, pa nam iz susjedne države diktiraju tko će vladati u RH? Sada je pobjegao Dolački! Do kada će biti tako?

   6. 2. 2019,   18:32
  • bbbdado, Svi lobiji, a naročito ovršni lobi imaju veliki utjecaj na naše zakonodavstvo! Naš ovršni zakon izmjenjen je 25 puta samo zato da bi se netko u RH mogao obogatiti! 330 000 blokiranih postoji samo u RH, a samo u Hrvatskoj građani propadaju zbog troškova ovrhe! Zašto ne prepisati austrijski ovršni zakon ili slovenski, a ne mijenjati postojeći 25 puta? Zato da se neki u RH mogu obogatiti! Zbog svog osobnog interesa domoljubi su u stanju osiromašiti hrvatski narod i hrvatsku državu dovesti na prosjački štap!

   6. 2. 2019,   19:04
  • Netko_Novi nisi u pravu. Trodioba vlasti. Tko bira i postavlja sudbenu vlast? Tko je toj istoj sudbenoj vlasti u saboru izglasao imunitet da nikada ne odgovaraju za korupciju i izrugivanje pravdi? Ko im je to omogućio? Tko je to postavio u Ustav? Vjerujem da znaš odgovor ali ako slučajno neznaš, birao ih, zakone pisao hrvatski sabor. Automatski je sve povezano nema tu nikakve neovisnosti sudbene vlasti. Oni rade za i po nalogu sabora i vlade ili u protivnom ne rade. Molim te nemoj zaglupljivat i ovako preglup narod, budi ozbiljan molim te

   6. 2. 2019,   19:49
  • Kormilar,povecaj dozu Vitamina C, to je jedino kaj pomaze u tvojem slucaju, Zivi C Vitamin, poslusaj medicinsku sestru Pernara.

   6. 2. 2019,   20:18
  • Mergi, ja se drzim ustava i kako bi trebalo biti... A ne mozemo kriviti samo jednu stranku jer su se ipak dvije smjenjivale na vlasti, ovi crveni su mogli ispraviti neke stvari ako su tako socijalno brizni, ali naravno da ih zaboli peDu! A najveci krivac - narod... Koji je dozvolio svojom sutnjom sve sto se dogada. I to ti je (manje-vise) TO!

   6. 2. 2019,   20:52
  • Boris Ivancic, i ti si izgleda jedan od onih koji je imao koristi u kriminalnoj privatizaciji u RH dok su drugi ginuli na bojištu, pa ti je sada do šale!? Takvima je i naslovljen moj prvi komentar! Ali, sve će doći na svoje htio to ti ili ne! Zapamti, tko se zadnji smije najslađe se smije!

   7. 2. 2019,   08:14
  • Nije bitan naziv vlasti HDZ i SDP ista nakupina dreka. Trenutno je HDZ na vlasti pa oni trenutno više smrde jer ako SDP nije prije dobro radio onda je HDZ imao dovoljno vremena da popravi i promjeni ono što nije u redu. Ali oni ne da nisu popravili nered nego su stvorili još veći. To su persone koji su nečovjeci i neradnici i njima nitko i ništa nije bitno nego oni sami sebi, žargonski naziv za takve je SMEĆE. Ako pljujem po HDZ to ne znači da hvalim SDP, pljujem po HDZ zato što su oni trenutno na vlasti, a ako bude potrebno te dvije nakupine dreka će se i ujedinit jednog dana ako će im to bit potrebno da ostanu na vlasti.

   7. 2. 2019,   19:44
  • Mergi odmah istakni kandidaturu,pa ti neotkriveni spasitelj Hrvatske,imas li mozda i stranku?

   7. 2. 2019,   20:53
 • Najbolje joj otic iz Hrvatske.

  6. 2. 2019,   16:26
 • Ovo je moguce samo kod nas...ovo je prežalosno!!!

  6. 2. 2019,   16:33
 • slučajna država, propali eksperiment

  6. 2. 2019,   16:43