Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

David Bregovac iz Rijeke novi predsjednik Hrvatskih laburista

None Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Izabrani su i potpredsjednici stranke Snježana Kirinić i Bruno Zorić, te članovi središnjih tijela stranke – Nacionalnog vijeća, Suda časti, Statutarne komisije i Nadzornog odbora

Na 4. redovitom Izbornom saboru Hrvatski laburisti – Stranka rada za predsjednika je izabran David Bregovac iz Rijeke, priopćeno je u nedjelju iz stranke.

Izabrani su i potpredsjednici stranke Snježana Kirinić i Bruno Zorić, te članovi središnjih tijela stranke – Nacionalnog vijeća, Suda časti, Statutarne komisije i Nadzornog odbora.

U priopćenju se ističe da se Hrvatski laburisti, nakon unutarstranačkog izbornog procesa, u sklopu širokog saveza lijevih političkih stranaka nastavljaju boriti za socijalnu i društvenu solidarnost, zaštitu rada, radnika i njihovih prava te za dostojanstven život za sve građane. Laburisti navode da su protiv svih oblika diskriminacije, netolerancije, širenja govora mržnje, retrogradnih procesa u društvu te povijesnog revizionizma.

Komentari (25)
  • koja sila..............

    26. 2. 2017,   22:13
  • Dokle god su držali takav kakav politički centar bili su treća snaga a čim su naglo zaokrenuli u lijevo postali su marginalni jer ih je sdp pojeo. Jednako tako je i kada se skrene desno, pojede te hdz

    27. 2. 2017,   10:35
  • Svi se bore za radnika i umirovljenika, a nikada nam nije bilo gore. Da ih zamolimo da se ne bore za nas, možda će nam biti bolje.

    27. 2. 2017,   18:35