Obavijesti

News

Komentari 103

'Mitch' Bernardić pazio da na Jarunu kupačice ne dehidriraju

'Mitch' Bernardić pazio da na Jarunu  kupačice ne dehidriraju
1

Poput lika iz serije 'Spasilačka služba' predsjednik Gradske skupštine nadgledao je kupače i kupačice na Jarunu, ali ni tamo nije mogao pobjeći od pitanja Jakuševca

VIDEO

Predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić obišao je u subotu zagrebačko jezero Jarun i nadgledao rad spasilačkih službi. Nadahnut poznatim televizijskim likom iz serije 'Spasilačka služba' Mitchem Buchananom, Bernardić je pazio da kupačice ne dehidriraju. Uz to, provjerio je i temperaturu jezera,  a raspitivao se i kako građani podnose vrućinu i je li bilo kakvih intervencija. 

No, od smrada Jakuševačkog smeća i obećanja koje je stanovnicima dao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Bernardić nije uspio pobjeći ni na zagrebačkom moru. 

Naime, ako Skupština 31. kolovoza Jakuševčanima ne vrati eko-rentu, besplatno ne legalizira njihove bespravne objekte i ne dopusti držanje svinja i kookoši stanovnici Jakuševca vraćaju blokade na cestu. Iako je upravo ova skupština ukinula eko-rentu sada se, očito, stvari mijenjaju, a ne treba zaboraviti kako Zagreb uskoro očekuju lokalni izbori. 

- Mislim da je pravedno da se ljude koji žive u zoni odlagališta otpada na izvjestan način obešteti dok se odlagalište ne zatvori. Jedini je uvjet da sve bude po zakonu i u interesu svih 800.000 stanovnika ovog grada - rekao je Bernardić, čime je zapravo najavio da će Skupština usvojiti Bandićevo obećanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.