Obavijesti

News

Komentari 63

Debeljak objavio rat na 'Fejsu': 'Rad škverana prate detektivi'

Debeljak objavio rat na 'Fejsu': 'Rad škverana prate detektivi'
1

Poruka na Facebooku: Novi vlasnik Brodosplita Tomislav Debeljak se radnicima Brodosplita obratio na internetu, a sindikatima je objavio ‘pravni i taktički rat’

VIDEO

U Brodosplitu je previše tajnica, koje na poslu čitaju časopise dok čelnici većinu vremena provode u kafićima. To su prvi dokazi koje su pronašli tajni detektivi, a njih je unajmio novi vlasnik Brodosplita Tomislav Debeljak.

Javnosti se obratio na Facebookovoj stranici Škveranka te poručio da detektivi istražuju što se i koliko radi tijekom radnog vremena. Najavio je i testove, kojima će procjenom sposobnosti i osobnosti utvrditi koji je radnik najbolji za koje radno mjesto.

Na Facebooku je poručio svima, koji žele posao u jednoj od tvrtki-kćeri, koje će osnovati, da izađu iz sindikata, jer ih smatra reketarima. Objavio im je ‘pravni i taktički rat’ jer škveru ne žele dobro.

- Ono što su pojedinci radili u škveru vrijedno je izgona iz Hrvatske. Onima koji su članovi sindikata sukladno zakonima garantiramo niti centa manje niti centa bolje uvjete i to garantiram svojim životom - poručio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sindikate će preseliti u Dugopolje 

Od prostorija sindikata napravio bi mjesto za edukaciju, odmor, rekreaciju, zabavu i kulturno-umjetnička društva, a njih bi preselio u Dugopolje.

- Maske su pale, samo to mogu reći. Pozivam državu da me zaštiti, jer neće dobro završiti ako ću se sam štititi - poručio je Zvonko Ševgić iz Nezavisnog sindikata u Brodosplitu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a