Obavijesti

News

Komentari 208

Debeljakovih devet: Hoćemo li imati još djece, samo Bog zna

Debeljakovih devet: Hoćemo li imati još djece, samo Bog zna
1

Obitelj Debeljak s rođenjem malene Korine broji 11 članova. Tomislav, vlasnik škvera Brodosplit, i supruga Danijela, sada imaju devetero djece; pet curica i četiri dječaka

VIDEO

Nova Godina nam je donijela našu ljubav i srećicu, našu malu Korinu, 3170 grama tešku i 49 centimetara dugačku.

Pohvalio se u utorak fotografijom iz bolnice s tek rođenom kćerkicom na svojem Facebook profilu Tomislav Debeljak (43), vlasnik splitskog brodogradilišta Brodosplit. Obitelj Debeljak jedna je od rijetkih u Hrvatskoj s više od dvoje djece. Malo tko se uopće odluči i na treće, a malena Korina deveto je dijete razdraganih roditelja Tomislava i njegove supruge Danijele. Iako ne voli publicitet, posebno ne po pitanju obitelji, kako nam je rekao u kratkom razgovoru, ipak nam je istaknuo kako je Korininim rođenjem omjer snaga u njihovu domu prevagnuo na žensku stranu.

- Rodila nam se naša Korina, tako da sad imamo pet curica i četiri dječaka. Hoćemo li imati još djece, to samo Bog zna - rekao nam je kratko Debeljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako je svojedobno otkrio u jednom intervjuu, djecu obožava, ali mu je žao što zbog posla ne može s njima provoditi vremena koliko bi htio. Naime, dok njegova obitelj živi u Samoboru, on posljednje četiri godine, otkako je njegova tvrtka DIV kupila Brodosplit, živi u Splitu. Doma dođe vikendom, a upravo je za suprugu Danijelu često isticao kako je ona ta koja drži sva četiri zida obiteljskog doma i sama brine o kućanstvu i brojnoj dječici. Nemaju čak, znao je naglasiti ovaj poduzetnik, ni kućnu pomoćnicu, on nema osobnog vozača, a donedavo su svi živjeli u malom dvosobnom stanu. Zbog širenja obitelji ipak su sagradili kuću, ali supruga ipak sve sama stiže.

- Supruga Danijela je osoba kojoj se divim jer, zbog mojeg posla, sama vodi brigu o djeci. Ja radim i po dvadeset sati na dan, dođem petkom, vraćam se u Split nedjeljom, ali ona nadoknađuje moju odsutnost. Sretan sam čovjek s tako velikom obitelji - rekao je prije nekoliko godina Tomislav, dodajući kako bi svaki izostanak s posla u Brodosplitu mogao značiti izgubljene milijune kuna.

Otkako je preuzeo od države posrnuli Brodosplit, Debeljak je često bio u centru pozornosti zbog svađa sa sindikalistima koji su ukazivali na nezakonitosti u privatizaciji škvera. Slučaj je istraživao i DORH.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a