Obavijesti

Promo sadržaj

Debi Laube u Silvestarskoj noći uz Kirila Džajkovskog

Debi Laube u Silvestarskoj noći uz Kirila Džajkovskog
3

Dugo se o tome pričalo, nagađalo, kuloari su brujali, ali sada je službeno, najpopularniji zagrebački prostor napokon se pretvara u klub i to u najčarobnijoj noći u godini

Ovaj debi proslavit će se uz nastup glazbenog genija – Kirila Džajkovskog, najmoderniju tehničku produkciju i efekte kakve zagrebačka klupska scena još nije imala prilike vidjeti.

Zagreb, 14. prosinca 2016. – Pet godina je prošlo od zadnjeg zagrebačkog posjeta Kirila Džajkovskog. Zahvaljujući agenciji fakat. novogodišnja će noć u Laubi biti večer vrhunske klupske zabave kakvu Džajkovski već godinama redovno isporučuje gostujući na najvećim europskim festivalima i najboljim klubovima.  U Laubi će se na pozornicu uz Džajkovskog popeti i njegovi prateći romski muzičari uz koje plesna energija hitova kao što su Raise Up Your Hand, Lion's Den, Hell Of A Road, ili pak planetarno popularne Jungle Shadow, svaki puta dobija novo, žešće, rasplesanije i vrelije ruho.

Osim spektakularnog glazbenog iskustva, novogodišnja Lauba očarat će i ekskluzivnim novim vizualnim identitetom, scenografijom, efektima i, naravno, vrhunskom produkcijom, a uz premium i neograničenu all inclusive ponudu hrane i pića uistinu biti istinsko zadovoljstvo za sva osjetila i bez daljnjeg najbolji početak 2017. godine.

Makedonski glazbenik Kiril Džajkovski počeo je glazbenu karijeru ranih osamdesetih kada je s redateljem Milčem Mančevskim osnovao Bastion – jedan od prvih makednonskih elektronskih bendova. Nakon toga pridružio se Vlatku Stefanovskom i s Leb i sol snimio dva albuma. Njegovo prvo solo izdanje koje je mješavina makedonskog glazbenog nasljeđa i elektronske glazbe, EP Synthetic Theatre, dobiva niz izrazito pozitivnih recenzija, a američka izdavačka kuća Tone Casualties 2000. godine izdaje i njegov album Homebound.  Album dobiva hvalospjeve kritike diljem svijeta, a single Primitive Science uključuje remikse najpoznatijih londonskih producenata i DJ-a – Bushwackea, Subsonic Legacyja i Dreadzonea. Kiril je sudjelovao i na brojnim kompilacijama objavljenima za izdavače kao što su Putumayo, 10 KILO, Pschent Music, Third Ear Music i Distinctive Records. Osim što radi na svojim solo albumima, Kiril Džajkovski piše glazbu za film, televiziju i kazalište.

Ulaznice za novogodišnji nastup Kirila Džajkovskog u Laubi dostupne su u web dućanu i na svim prodajnim mjestima Eventima te u Laubi (Baruna Filipovića 23)  i Matis Absolut Baru ( Dvorana Vatroslava Lisinkog, Trg Stjepana Radića 3)

Kategorije  i cijene ulaznica su:

LAUBA EXPERIENCE   430,00 KN (neograničena konzumacije  premium izbora hrane i pića)

  • moguća rezervacija stola po cijeni od 300,00 KN

LAUBA MAGIC EXPERIENCE 700,00 KN (odvojena VIP zona sa šankom, neograničena konzumacije  high premium izbora hrane i pića)

  • moguća rezervacija stola po cijeni od 500,00 KN

LAUBA MAGIC EXPERIENCE PACKAGE  4.000,00 KN (6 LAUBA MAGIC EXPIRIENCE ulaznica s uključenim stolom)

 

Više informacija o ponudi na Facebook eventu događanja, a dodatne informacije i rezervacija stolova na info@fakat.eu i na 01 48 39 434.

 

Kiril Džajkovski, Lion's Den - https://www.youtube.com/watch?v=BnpN8GzGrrg

 

 

Kontakt za medije: Anamarija Kvesić, press@fakat.eu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince